Yerli oyun stüdyosu Fiber Games, Arz Portföy'den yatırım aldı

Arz Portföy tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, hyper casual türünde oyunlar geliştiren Fiber Games oyun stüdyosuna yatırım yaptı.
Yerli oyun stüdyosu Fiber Games, Arz Portföy'den yatırım aldı

2024 yılı içinde pek çok yatırım ile karşımıza çıkan Arz Portföy, yeni bir yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu. Arz Portföy tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, hyper casual türünde oyunlar geliştiren Fiber Games oyun stüdyosuna yatırım yaptı.

Arz Portföy ve Fiber Games arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı. Fiber Games tarafından aktarılan bilgilere göre yeni yatırım, şirketin ekibini güçlendirmesi ve hybrid-casual türünde yeni oyunlar geliştirerek global pazarda büyümesi için kullanılacak.

Oyun ekosisteminin tanınan isimleri olan Sinan Akkol, F. Faruk Akıncı ve Volkan Turan tarafından kurulan bir oyun stüdyosu olan Fiber Games, daha önce büyük bir popülerliğe ulaşan “Weld it 3D” ve "Kral Şakir: Macera Adası" oyunlarını geliştirdi.

Fiber Games'in 100'dan fazla oyunu bulunuyor. Fiber Games tarafından geliştirilen mobil oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun sektörünün potansiyeline dikkat çeken Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk, mobil oyunların, teknolojik ilerlemeler ve kreatif tasarımlarla her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaştığını ekledi. Onuk, Arz Portföy olarak, yüksek potansiyeli olan bu sektörde, yenilikçi ve kullanıcılarına değer katan projeleri desteklemeye odaklandıklarını da dile getirdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.