Yapay zeka destekli analizler sunan kariyer platformu: YouthSide

Paylaşılan bilgilere göre; yapay zeka destekli analizlerle başvuruları hızlı ve detaylı bir şekilde inceleyen platform, her adayın gelişim alanlarını tespit ederek kişiselleştirilmiş eğitim önerileri sunuyor.
Yapay zeka destekli analizler sunan kariyer platformu: YouthSide

Yakın kullanıcılarla buluşması planlanan kariyer platformu YouthSide, genç yetenekleri insan kaynakları profesyonelleriyle buluşturmayı hedefliyor. Girişimin ekibi, platformun yapay zeka destekli analizlerle, başvuruları hızlı ve detaylı bir şekilde incelediğini belirtiyor. Paylaşılan bilgilere göre; platform, her adayın gelişim alanlarını tespit ederek kişiselleştirilmiş eğitim önerileri sunuyor.

Platform üzerinden iş ilanlarını görebiliyor ve size uygun olanlara başvurabiliyorsunuz. Platformda adaylar için sunulan analiz tablosunda uygulamalı işler, görünümler ve gözden geçirmeleri görüntüleyebiliyorsunuz. Arayüzden özgeçmişinize ve başvurularınıza erişebiliyor, işverenleri takip edebiliyorsunuz. Aynı şekilde sunulan özellikler kapsamında Mesajlar ve toplantılarınızı da yönetmeniz mümkün. 

Girişimin ekibi

Platform, ÖğrenciKariyeri ve Young Executive Academy (YEA) Kurucusu Olcay Aksoy, ShiftDelete.Net’in Kurucusu Hakkı Alkan ve İşveren Markası Uzmanı ve Kariyer Danışmanı Semih Gümüş tarafından kuruldu. StartGate TEKMER’de temelleri atılan YouthSide Teknoloji ve İnsan Kaynakları platformu, Araştırma ve Geliştirme ekibiyle ise Dijitalpark Teknokent'te faaliyetlerine devam edecek.

YouthSide'ın şirketlere eğitim programları, işveren markası çalışmaları ve akademi etkinlikleri sunduğu da belirtilmekte. Ayrıca aktarılanlara göre; platformun kişiselleştirilmiş raporları sayesinde şirketler, doğru adayı kolayca bulup geliştirebiliyor. Bu anlamda girişimin işe alım süreçlerini hızlandırmayı amaçladığını söyleyebiliriz. 

Paylaşılan bilgilere göre; YouthSide, 18-28 yaş arası gençlere iş ve staj fırsatları sunmaya odaklanmış durumda. Adayların başvuruları olumsuz sonuçlansa bile platform, onlara özel eğitim önerileri sunacağını belirtiyor. 

Girişimin hedefleri 

YouthSide, Azerbaycan, İngiltere, Almanya ve Amerika gibi ülkelerde de genç yeteneklere ulaşmayı hedefliyor. İlerleyen dönemde kurulan bu geniş uluslararası ağ sayesinde genç yetenekler, global ölçekte iş, staj ve gelişim fırsatlarından faydalanacak.Böylece adayların uluslararası deneyim kazanması da mümkün olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.