SPONSORLU

QNBEYOND 6. Dönem Online Demo Day: 8 Girişim Sunumları [Canlı Yayın]

Her girişim yaklaşık 90 saniye sunum yapacak ve gerçekleşen Demo Day sonrası QNBEYOND mezunları arasında yerlerini alacaklar. Canlı yayını kaçırmayın.

Her girişim yaklaşık 90 saniye sunum yapacak ve gerçekleşen Demo Day sonrası QNBEYOND mezunları arasında yerlerini alacaklar. Canlı yayını kaçırmayın.

Bugün sunum yapacak girişimleri kısaca tanıyalım:

Apollo: Türkiye’nin ilk ve tek yapay zeka destekli, bulut tabanlı, 360 derece dijital enerji yönetim platformudur.

Boston Quantum: Kuantum algoritmalarla hazine yönetimi ve uluslararası ödeme çözümleri sağlayan bir altyapı teknoloji girişimidir.

Bruin: Veri analistlerinin ve veri bilimcilerin herhangi bir özel kod olmadan yüksek kalitede veri akışları oluşturmasına, belgelemesine ve yönetmesine olanak tanıyan platformdur.

Clave: Merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemini herkes için erişilebilir kılan yenilikçi mobil akıllı cüzdan uygulaması

Covalent: Çimento ve beton sektörüne özel dekarbonizasyon platformu

EcoTrove: Ev hanelerinin ve küçük işletmelerin elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarını 12 aylık sabit fiyatlı aboneliğe bağlayan, fatura indirimleri yaratan ve tüketimi yeşil enerji kaynaklarıyla optimize eden bir yeşil enerji abonelik platformudur.

Infrastack: AI tabanlı bir application observability platformudur. Uygulamalarda; sistemin durumunu, sorunlarını görünür kılar, ayrıntılı bilgiler verir ve yardımcı pilot ile geliştiricilerin süreçlerini hızlandırır.

Scrape.do: Hedef web sitelerinden bloklanmadan ve anti-bot sistemlerine yakalanmadan halka açık verilerle yapılmasını kolaylaştıran web scraping API servisidir.

14 Ekim 2024’te 15:00’te başlayacak Demo Day’i yukarıdaki oynatıcıdan veya QNBEYOND’un Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.