Yapay zeka destekli tasarım aracı: MolyPix AI

MolyPix AI uygulaması, küçük işletme sahipleri, sosyal medya yöneticileri ve profesyonel grafikler oluşturmak isteyen herkes için ideal.
Yapay zeka destekli tasarım aracı: MolyPix AI

Grafik tasarım, görsel içerikler mesajları daha etkili bir şekilde iletmeye yardımcı oluyor. Grafik tasarım, karmaşık bilgileri sadeleştiriyor ve izleyicilerin dikkatini çekiyor. Ayrıca işletmeler için güçlü bir marka kimliği oluşturmak kritik öneme sahip. Çünkü iyi bir grafik tasarım, markanın değerlerini ve karakterini yansıtıyor.

Bu noktada kullanıcıların kolayca posterler, davetiyeler, kartpostallar, doğum günü kartları ve daha fazlasını oluşturmasını sağlayan bir yapay zeka tasarım araçları ön plana çıkıyor. MolyPix AI da bunlardan biri. 

Uygulama, kullanıcıların kolayca posterler, davetiyeler, kartpostallar, doğum günü kartları tasarlamasını sağlıyor. Tüm tasarımların tamamen düzenlenebildiğini hatırlatmadan geçmeyelim. Kullanıcılar, metin ve görseller üzerinde istedikleri değişiklikleri yapabiliyor. MolyPix, farklı senaryolar için birçok el yapımı tasarım şablonu sunuyor. Bu özellik, tasarım sürecini kolaylaştırarak daha verimli hale getiriyor. Kullanıcıların isteklerine tam olarak uyan metin ve görseller oluşturuluyor.

MolyPix AI uygulamasının, küçük işletme sahipleri, sosyal medya yöneticileri ve profesyonel grafikler oluşturmak isteyen herkes için uygun. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hem yeni başlayanlar hem de deneyimli tasarımcılar için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Nasıl çalışıyor?

Kullanıcılar, ihtiyaçlarına uygun ürünü seçerek başlıyor. Elbette bu, tasarımın amacına göre farklılık gösteriyor. Kullanıcılar, daha sonra oluşturmak istedikleri tasarım hakkında kısa bir açıklama yapıyor veya bir fotoğraf yükleyerek bir stil seçiyor. Ardından Generate butonuna tıklayarak tasarım oluşturma sürecini başlatıyorlar. Oluşturulan tasarım, MolyPix’in güçlü düzenleme araçlarıyla özelleştirilebiliyor. Kullanıcılar, metin ekleyip, çıkartabiliyor, görüntülerin belirli kısımlarını yeniden çizebiliyor. 

MolyPix AI, farklı fiyatlarla birkaç ödeme planı sunuyor. Free yani ücretsiz planda kullanıcı, 120 kredi alarak ayda 30 tasarım yapma imkânına sahip oluyor ve tasarımlarını 3 ay boyunca saklayabiliyor. Basic yani temel plan aylık indirimli olarak 7.99 dolar üzerinden fiyatlandırılıyor. Ama bu ödeme seçeneğinin indirimsiz yani normal ücretinin 15.99 dolar olduğunu hatırlatalım. Bu plan kapsamında kullanıcıya 400 kredi verilerek ayda 100 tasarım yapma hakkı tanınıyor. Ayrıca kullanıcı filigransız görseller indirebiliyor.

Pro Plan ise aylık 10.99 dolar fiyatla sunuluyor; bu planın normal ücreti ise 21.98 dolar. Pro Plan ile kullanıcı 800 kredi alıyor ve ayda 200 tasarım yapma imkânı buluyor. Ayrıca bu planda tüm tasarım geçmişini saklama seçeneği de bulunuyor.

MolyPix AI uygulamasını buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.