Veri yönetimi platformu Relyance AI, 32 milyon dolar yatırım aldı

Relyance AI tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 32 milyon dolar yatırım aldı. Relyance AI'ın 32 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Thomvest Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Veri yönetimi platformu Relyance AI, 32 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli veri yönetimi platformu olarak karşımıza çıkan Relyance AI, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Relyance AI tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 32 milyon dolar yatırım aldı. Relyance AI'ın 32 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Thomvest Ventures liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Thomvest Ventures haricinde ise M12, Microsoft Ventures Fund, Cheyenne Ventures ve şirketin mevcut yatırımcıları arasında da yer alan Menlo Ventures ve Unusual Ventures da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Relyance AI, en son 2021 yılının Eylül ayında Menlo Ventures ve Unusual Ventures liderliğinde 25 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 32 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Relyance AI girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 62 milyon dolara ulaştı.

Şirketin güncel değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Relyance AI tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin operasyonlarını büyütmek için kullanılacak. 

2020 yılında Abhi Sharma ve Leila Golchehreh tarafından San Francisco'da kurulan Relyance AI, yapay zeka destekli bir veri yönetimi platformu olarak ön plana çıkıyor. Relyance AI, kullanıcılarına verileri üzerinde gerçek zamanlı görünürlük sağlıyor.

Müşterilerinin verilerinin nerede bulunduğunu ve nasıl kullanıldığını daha iyi anlamalarına yardımcı olan Relyance AI, kullanıcılarının bütün verilerini taradıktan sonra bunları şirketin sözleşmelerinde ve yönetmeliklerinde belirtilen politikalarla da karşılaştırabiliyor. Girişimin müşterileri arasında ise Coinbase, Fivetran, Verkada, Snowflake, Logitech, Plaid ve Notion yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.