Abonelik takibi uygulaması: Subtracky

Abonelik takibi uygulaması Subtracky, ödeme günü öncesinde hatırlatıcı bildirimler paylaşarak bütçenizi takip etmenizi kolaylaştırıyor. 
Abonelik takibi uygulaması: Subtracky

Abonelik takibi uygulaması Subtracky, tekrarlanan abonelik ödemelerini kolayca izleyebilmenizi sağlıyor. Ödeme günü öncesinde hatırlatıcı bildirimler paylaşan uygulama, bütçenizi takip etmenizi de kolaylaştırıyor. 

Eren Berkay Dinç tarafından geliştirilen Subtracky ile tüm aboneliklerinizi tek bir yerde görüntüleyebileceğinizi belirtelim. Böylece aboneliklerinizi kolayca düzenleyebiliyorsunuz. Uygulamada ödemeler hakkında ne zaman uyarı alacağınızı da seçebiliyorsunuz. Bu sayede ödeme gününde veya ödeme tarihinin 1 ila 7 gün öncesinde bildirimler almanız mümkün oluyor. Sezgisel arayüzü ile öne çıkan Subtracky, abonelikler için bir Widget da sunmakta.

Subtracky'nin sunduğu ayrıntılı finansal grafiklerle harcamalarınızı kolayca takip edebiliyorsunuz. Finansal bilgilerinizi haftalık, aylık ve yıllık olarak grafikler halinde görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulamalar veya kategorilere göre ne kadar harcama yaptığınızı da görmeniz mümkün oluyor Girişim, finansal bilgilerinizin hiçbir veri toplama olmadan cihazınızda tutulduğunu belirtiyor. 

Hizmet seçim sayfasında Video Akışı'ndan sosyal medyaya müzikten bulut depolamaya kadar birbirinden farklı kategori yer alıyor. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra abone olduğumuz hizmetleri seçiyorsunuz. Ardından seçtiğiniz aboneliğin abonelik başlangıç tarihi, hizmet döngüsü ve fiyatı gibi detaylarını girerek, bildirimleri etkinleştirebiliyorsunuz. 

Subtracky, haftalık 9,99 TL'lik paketinde 3 günlük deneme süresi sunuyor. Ürünün indirimli fiyatlarıyla 99,99 TL'lik aylık ve yıllık paketleri bulunmakta. 249,99 TL'ye süresiz premium paket sunulduğunu da belirtelim. süresiz premium paket ile sınırsız takip limiti, sınırsız akıllı bildirim, bütçe takibi ve tahmini özellikleri sunulmakta. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.