Sağlık girişimi Eleanor Health, 30 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli Eleanor Health'in 30 milyon dolarlık D serisi yatırım turu, General Catalyst tarafından yönetildi.
Sağlık girişimi Eleanor Health, 30 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık girişimi Eleanor Health, 30 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 30 milyon dolarlık D serisi yatırım turu, General Catalyst tarafından yönetildi. ABD merkezli Eleanor Health'in yatırım turunda; Town Hall Ventures, Echo Health Ventures, Northpond Ventures, Rethink Impact ve Emerson Collective yer aldı.

Şirket, yeni yatırımı madde kullanım bozukluğu için geliştirdiği bakım modelini ölçeklendirmek için kullanacağını açıkladı.

2019 yılında Corbin Petro, David Whelan, Nzinga Harrison, Srishti Mirchandani ve Trevor Price tarafından kurulan Eleanor Health, madde kullanım bozukluğu olan yetişkinlere yönelik ayakta tedavi hizmetleri sunuyor. Şirket, bağımlılıkla mücadelede bütüncül bir yaklaşım benimsiyor. Çünkü Eleanor Health, bağımlılığı yalnızca fiziksel bir hastalık olarak değil, aynı zamanda mental ve sosyal yönleri olan karmaşık bir durum olarak ele alıyor. Bu nedenle, tedavi sürecinde bireylerin tüm yaşam alanlarına odaklanılıyor.

Şirket, bağımlılık tedavisinde önemli bir rol oynayan ilaçları kullanıyor. Suboxone ve Vivitrol gibi ilaçlar, yoksunluk belirtilerini hafifletmek ve bağımlılığı kontrol altına almak için uygulanıyor.

Eleanor Health, bireylerin mental sağlıklarını desteklemek amacıyla profesyonel psikiyatri hizmetleri ve bireysel ya da grup terapileri sunuluyor. Bu, bireylerin duygusal ve psikolojik sorunları ile başa çıkmalarına yardımcı oluyor. Şirket, bireylerin iyileşme süreçlerinde destek olabilecek akran koçları ile çalışıyor. Bu koçlar, kişisel deneyimlerini paylaşarak ve destekleyici bir ortam sunarak hastaların motivasyonlarını artırmaya yardımcı oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.