SPONSORLU

Bitrix24: İşletmenizi Başarıya Taşıyan Nihai Çalışma Alanınız

Bitrix24, iş süreçlerinizi optimize eden yapay zekâ ile güçlendirilmiş bir platformdur. Bu makalede Bitrix24’ün ne olduğunu, neler yapabildiğini ve işinize nasıl katkıda bulunacağını açıklayacağız.
Bitrix24: İşletmenizi Başarıya Taşıyan Nihai Çalışma Alanınız

Bitrix24 Nedir?

Bitrix24, işletmenizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış, yapay zekâ entegre edilmiş kapsamlı bir iş yönetimi yazılımıdır. CRM, görev ve proje yönetimi, envanter ve insan kaynakları (İK) yönetimi gibi araçlar sunar. Ayrıca, takım işbirliği, çevrimiçi takvimler, CRM pazarlaması, iletişim merkezi ve web siteleri oluşturma gibi özelliklerle donatılmıştır. Dünya genelinde 15 milyondan fazla kullanıcı, Bitrix24’ü tercih ediyor.

İş Birliği ve İletişim

Bitrix24, sanal ofis ortamı sunarak, şirketinizin evde veya ofiste çalışmasına olanak tanır. Görev takibi ve proje yönetimi araçları sayesinde hiçbir görev gözden kaçmaz. HD görüntülü aramalar ve video konferanslar ile 100 katılımcıya kadar konferanslar düzenleyebilirsiniz.

CRM ve Pazarlama

Bitrix24’ün CRM modülü, müşteri adaylarını yönetmenizi ve anlaşmaları sonuçlandırmanızı sağlar. CRM otomasyonu ile rutin işlemleri otomatikleştirir. Otomasyon kuralları sayesinde, müşterilere otomatik mesajlar gönderir ve görevler atar. Proaktif CRM modu, çalışanlara işleri hatırlatarak süreçleri etkinleştirir. Örneğin, yeni müşteriye otomatik e-posta gönderip ilgili yöneticiye hatırlatma yapabilir.

Pazarlama araçları ile entegre çalışarak, müşteri etkileşimlerini artırabilir ve satışlarınızı yeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

Yapay Zekâ Destekli CoPilot Asistanı

Yapay zekâ destekli Bitrix24 CoPilot asistanı, yeni fikirler üretmenize ve projelerinizi daha verimli yönetmenize yardımcı olur. CoPilot, metin oluşturma, özetleme ve mantıksal hataları bulma yeteneklerine sahiptir. Ayrıca, CRM içinde kullanılabilen CoPilot, sesli aramaları yazıya döküp CRM kayıtlarını otomatik doldurabilir.

Web Sitesi Oluşturma

Web sitesi oluşturucu ile kodlama gerektirmeden etkileyici web siteleri ve açılış sayfaları oluşturabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ile herkesin kolayca profesyonel web siteleri oluşturmasına olanak tanır. Örneğin, çevrimiçi mağaza oluşturmak ve CRM’de satış aşamalarını yansıtmak çok kolaydır.

İK ve Otomasyon

Bitrix24 İK otomasyon sistemi, verimlilik ölçme, çevrimiçi puantör ve çalışma raporları gibi araçlarla çalışanlarınızın performansını izlemeyi kolaylaştırır. Örneğin, bir çalışanı işe alım ve adaptasyon süreçleri ayarlanabilir.

Daha Fazlasını Keşfedin

Bitrix24’ün sunduğu avantajları daha yakından keşfetmek için tanıtım web seminerimizi izleyin!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.