Yapay zeka destekli video oluşturma aracı: Vidgenie.ai

Hızlı ve basit bir şekilde yeni içerikler oluşturmanıza yardımcı olan Vidgenie, 29 dilde video oluşturabiliyor.
Yapay zeka destekli video oluşturma aracı: Vidgenie.ai

2024 yılının ağustos ayında piyasaya çıkan Vidgenie, YouTube, TikTok ve Instagram gibi mecralar için yaratıcı sosyal medya içerikleri oluşturmanızı sağlayan yapay zeka destekli video oluşturma aracı.

Günümüzde yeni ve benzersiz video içerikleri oluşturmak bir hayli zor. Özellikle, sosyal medya için içerik üretiyorsanız; her zaman yeni içerikler bulmak ve bunları hızlı bir şekilde izleyicilerinize ulaştırmak zaman ve bütçe anlamında sizi zaman zaman zorlayabilir. Vidgenie, bu duruma bir çözüm bularak hızlı ve basit bir şekilde yeni içerikler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Oluşturmak istediğiniz video içeriği için kategori seçebilir ya da kendi belirlediğiniz konu üzerinden ilerleyebilirsiniz. Araç, belirlediğiniz konuda sizin için benzersiz bir senaryo oluşturuyor. Konuyu belirledikten sonra, videonuzu her açıdan dilediğiniz gibi arka plan müziği, altyazı, ses ekleyerek özelleştirebilirsiniz. İçeriğinizin seslendirilmesi için, yapay zeka ile oluşturulmuş seslerden birini seçebilirsiniz. Yapay zeka seslerinin içerisinde Türkçe’nin de bulunduğu 29 dilde videonuzu oluşturabilir, içeriklerinizi globale taşıyabilirsiniz. Ancak hatırlatmakta fayda var, bazı dil seçeneklerini kullanmak için ücretli bir plana geçmeniz gerekiyor.

Bütün özelleştirme ayarlarını tamamladıktan sonra videonuz birkaç dakika içerisinde hazırlanıyor. Bu noktada, daha hızlı bir şekilde içeriği oluşturmak isterseniz, ücretli bir plana geçmeniz gerekiyor. Dilerseniz videonuz oluşturulduktan sonra düzenleyebilir ve ince ayarları yapabilirsiniz. Aynı zamanda Vidgenie sayesinde, videonuz hazırlanırken bilgisayar başında beklemenize gerek yok. Araç, videonuz hazır olduğunda mail ile bilgilendiriyor.

Başlangıç olarak aracın ücretsiz planı kapsamında verdiği 100 kredi ile başlayabilirsiniz. Ücretsiz planda yaklaşık 2 dakikalık video içerikleri hazırlayabilir, kısıtlı yapay zeka sesleri ve müzikleri ile videonuzu oluşturabilirsiniz. Daha çok özelliğe sahip olmak istediğiniz takdirde aylık 22 dolar ile 89 dolar arasındaki planlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.