Pazarama'nın genel müdürü M. Bülent Kutacun oldu

Pazarama’da Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten M. Bülent Kutacun, Pazarama’nın yeni Genel Müdürü olarak atandı.
Pazarama'nın genel müdürü M. Bülent Kutacun oldu

Türkiye İş Bankası'nın e-ticaret platformu olarak karşımıza çıkan Pazarama'yı geçtiğimiz dönemlerde pek çok sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Pazarama’da üst düzey atamalar gerçekleşti. Pazarama’nın Kurucu Genel Müdürü olan Serkan Uğraş Kaygalak, İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne atandı.

Pazarama’da Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten M. Bülent Kutacun ise Pazarama’nın yeni Genel Müdürü olarak atandı.

M. Bülent Kutacun'un kariyeri

Bankacılık ve ödeme sistemleri sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan M. Bülent Kutacun, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına 1999 Ekim ayında İş Bankası Ödeme Sistemleri Bölümünde başladı. Bu bölümde; chargeback, fraud, raporlama, acquiring, strateji, sistem performansı ve e-ticaret ile ilgili birimlerde çeşitli görevler alan Kutacun, yöneticilik de yaptı.

Son olarak Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölüm Müdürü iken Pazarama Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Kutacun, 1 Ekim 2024 itibarıyla ise Genel Müdür görevine atandı.

Pazarama'nın online alışveriş, araçta akaryakıt ödemesi, uçak bileti satışı, otel rezervasyonu, araç kiralama, ulaşım kartı yüklemesi gibi farklı hizmetleri tek uygulama üzerinden tüketicilere sunan bir dijital platform şirketi olduğunu belirten Pazarama Genel Müdürü M. Bülent Kutacun, önümüzdeki dönemde de hem iş ortaklarının hem de tüketicilerinin yanında olarak Pazarama’yı ileriye taşıyacak ve ekosistemi güçlendirecek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belitti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.