Yapay zeka modellerine anonim olarak tek bir panelden erişmenizi sağlayan araç: Hoody AI

En bilinen LLM'lere anonim olarak erişim sağlayan Hoody AI, bu araçları tek bir kontrol panelinde buluşturuyor.
Yapay zeka modellerine anonim olarak tek bir panelden erişmenizi sağlayan araç: Hoody AI

2024’ün Eylül ayında beta sürümünde çıkmış olan Hoody AI, anonimliği önceliklendirerek tasarlanmış Büyük Dil Modelleri (LLM) için gizlilik odaklı birleşik bir arayüz olarak karşımıza çıkıyor.

Araç, Claude 3.5 Sonnet, Llama 3.1 405B veya GPT 4o-mini gibi en bilinen LLM’lere anonim olarak erişim sağlıyor ve hepsini tek bir kontrol panelinde buluşturuyor. Böylece, tek bir panel üzerinden, aynı anda birden fazla modelle sohbet edebilir, metinden konuşmaya ve konuşmadan metne aracılığıyla sesli etkileşim kurabilir, belge yükleyebilir ve istemleri düzenleyebilirsiniz. Hoody AI, coğrafi konum engellemesini atlayabiliyor ve böylece kullanıcıların kısıtlı ülkelerde yapay zekaya erişmesine izin veriyor. Aynı zamanda aracın, hem mobil hem de masaüstü cihazlarınızdan erişebilir olduğunu da belirtelim. Görüntüleri ve belgeleri dilediğiniz gibi yükleyebilir, dosyalarınız hakkında sohbet edebilirsiniz. Ayrıca, sohbetlerinizi masaüstü ve mobil cihazlar arasında tamamen şifreli ve anonim olarak senkronize edebilirsiniz.

Gizliliğe önem veren araç içerisindeki LLM sağlayıcıları, kim olduğunuz veya istemleriniz ile ilgilenmiyor hatta bilmek dahi istemiyor. İstemleriniz şifrelenmiş bir ortamda saklanıyor aynı zamanda IP’niz ve parmak izleriniz de Hoody Network tarafından girişimin belirttiğine göre tamamen korunuyor. Hoody AI, sohbetlerinizi okuma veya denetleme yeteneğine sahip değil. Böylece istemlerinizi istediğiniz zaman yok edebilirsiniz.

“Hoody AI gizliliğe bu kadar önem verirken ödemeleri nasıl anonimleştirebiliyor?” diye sorabilirsiniz. Kayıt olma esnasında sizin için oluşturulmuş benzersiz Hoody Key ve gelişmiş şifreleme yöntemleri sayesinde ödemeniz sizinle ilişkilendirilmiyor. PayPal gibi anonim olmayanlar da dahil olmak üzere herhangi bir ağ geçidi üzerinden yapılan ödemeler, hesabınızla ilişkilendiriliyor ve mutlak gizlilik sağlanıyor. PayPal, Türkiye’de çalışmıyor fakat Hoody AI kullanmak isterseniz Paddle veya Paymentwall üzerinden de ödemeleri yapabilirsiniz gibi gözüküyor.

Tekrarlamayan tek seferlik ödeme anlayışı ile ilerleyen Hoody AI, 1 aylık, 6 aylık ve 12 aylık planlara sahip. Planlar arasında özellik anlamında değişiklik olmayan aracı denemek isterseniz, 15 dolar ile 65 dolar arasında değişen bu planlardan herhangi birini seçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.