Yapay zeka destekli eğitim simülasyon aracı: VELS

Yapay zeka tabanlı bir öğrenme ve eğitim simülasyonu olan VELS, mülakat ve sunum gibi pratik becerilerin gelişimini desteklemeye yardımcı oluyor.
Yapay zeka destekli eğitim simülasyon aracı: VELS

2024’ün eylül ayında Kaiden AI ürünü olarak piyasaya çıkan VELS, kendisini yapay zeka tabanlı bir öğrenme ve eğitim simülasyonu olarak tanımlıyor.

Araç, öğrencilerden profesyonellere kadar geniş bir kullanıcı yelpazesine, özelleştirilebilir yapay zeka simülasyonları aracılığıyla mülakat ve sunum gibi pratik becerilerin gelişimini destekleme olanağı sunuyor. Buna ek olarak, mülakata girmeden ya da çok önemli bir yatırımcı sunumunu yapmadan önce becerilerinizi ve özgüveninizi geliştirmek için kişiselleştirilmiş geri bildirim sağlıyor.

Simülasyon kütüphanesinde bulunan senaryolar arasından seçim yapabilir veya kendi özel senaryonuzu oluşturabilirsiniz. Seçtiğiniz senaryoyu ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilir, hangi konu üzerine ve hangi rol ile çalışmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Sizinle konuşacak yapay zekayı dilediğiniz rol ve zorluk seviyesine göre oluşturabilirsiniz. Yapay zekayı, dilerseniz bir işe alım uzmanı olarak ya da arkadaşınız olarak tanımlayabilir, zorlu etkileşimler yaratmak için kişilik özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

Senaryonuz hazır olduğunda arama butonuna tıklayarak konuşmayı başlatabiliyorsunuz. Konuşmanız bittiğinde yapay zeka, iletişim tarzınızı, sunumunuzu analiz ederek performansınız ve geliştirmeniz gereken detaylar hakkında kapsamlı bilgiler sunuyor. Aynı zamanda aracın, konuşmanızın sonunda wav formatında tüm konuşmayı indirmenize izin verdiğini ekleyelim.

VELS’in en sevdiğim özelliklerinden biri, karşınızda gerçek bir insan ile sohbet ediyormuşsunuz gibi hissettirmesi. Araç, içerisindeki yapay zekayı doğal konuşmayı kullanarak geliştirmiş ve gerçek dünya etkileşimlerini taklit eden dinamik bir deneyim sunuyor. Aracın henüz Türkçe dil desteğine sahip olmadığını da söylemiş olalım.

Sunumlarınızı çalışmak ya da İngilizce mülakatanıza hazırlanmak için kullanabileceğiniz, 10 dakika konuşma süresi ücretsiz olan VELS’i, ayda 4.99 dolar ile 120 dakika da kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.