Yapay zeka destekli video düzenleme aracı: Choppity

Doğal dil komutlarını kullanarak, herhangi bir videodan istenilen anı bulabilen ve video düzenlemeyi kolay hale getiren Choppity'yi inceledik.
Yapay zeka destekli video düzenleme aracı: Choppity

2024’ün Eylül ayında piyasaya çıkan Choppity, doğal dil komutlarını kullanarak videolardan herhangi bir anı bulabilen çok modlu yapay zeka video kırpma modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Bazen doğru anları bulmak için videolar arasında uzun uzun arama yapmak zorunda kalabiliyoruz. Choppity’nin yapay zeka destekli ClipAnything özelliği, bu soruna bir çözüm sunuyor. ClipAnything, aradığınız detayı bulmak için ses, görseller, duygular, konuşma ve müzik dahil olmak üzere videonuzdaki her detayı analiz ediyor.

Araç sadece video düzenleme uzmanlarına özel olarak değil de, günlük kullanıcılar düşünülerek tasarlanmış olduğu için kullanımı diğer araçlara göre daha kolay.

Araç aynı zamanda videonuza anında altyazı da ekleyebiliyor. Eklemiş olduğunuz altyazıları istediğiniz yazı tipi, renk ve animasyonla marka kimliğinize göre özelleştirebilirsiniz. Sadece kısa videolarda değil uzun videolarda da efektif bir çalışma imkanı sunan Choppity, yapay zekası sayesinde uzun bir video içerisinden en ilgi çekici ve viral bölümleri tespit edebiliyor.

Choppity, yatay bir videoyu anında dikey veya kare bir videoya da dönüştürebiliyor. Bunu yaparken videodaki kişinin kadrajda kaldığından emin olmak için sihirli takip özelliğiyle, hareketli insanları izleyebilir ve ortalayabilirsiniz. Bunun da ötesinde Choppity, sosyal medya algoritmalarıyla ilgili sorunları önlemek ve erişimi en üst düzeye çıkarmak için uygunsuz kelimeleri otomatik olarak sansürleyebilme imkanı sağlıyor.

Choppity, video düzenleyicilerin alışık olduğu zaman çizelgesini de esnek ve basitleştirilmiş bir şekilde sunuyor. Bu zaman çizelgesiyle birlikte, aracın oluşturduğu her şeyi düzenlemek için kontrol tamamen sizde oluyor. Marka kimliğiniz için her videoyu aynı şekilde düzenlemek izleyicileriniz için önemli olabilir. Araç buna da hızlı bir çözüm sunuyor; bir videoyu düzenledikten sonra, altyazılar, arka plan müziği gibi zaman çizelgesi nesnelerini bir şablona kaydedebilirsiniz. Ardından, bir dahaki sefere yeni bir video düzenlediğinizde, sadece bu şablonu seçmeniz gerekiyor. Choppity yeni videonuzu yapay zeka desteğiyle aynı tarzda düzenliyor.

Girişimin paylaştığı verilere göre sezgisel ve esnek video düzenleme arayüzüne sahip olan Choppity, video düzenleyicilerin alışık olduğu geleneksel yazılımlarından 10 kat daha hızlı ve dış kaynak kullanmaktan 35 kat daha ucuz. Bununla beraber, 3 milyondan fazla stok görsel ve video seçenekleri ile aradığınız çoğu şeyi bulabilme imkanınız da var.

Tüm planlarda 97 dil seçeneğine sahip olan Choppity’i kullanmak isterseniz, ayda 22 dolar ile 87 dolar arasında değişen planlardan ihtiyacınıza en uygun olanı seçerek video düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.