SPK, BinBin'in halka arzına onay verdi

BinBin'in halka arz başvurusu gerçekleştirdiğini geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. SPK, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri (BinBin) şirketinin halka arzına onay verdi. 
SPK, BinBin'in halka arzına onay verdi

Elektrikli scooter kiralama pazarının önemli oyuncuları arasında yer alan BinBin'in halka arz başvurusu gerçekleştirdiğini geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. SPK, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri (BinBin) şirketinin halka arzına onay verdi

Hatırlatmak gerekirse BinBin'in çatı şirketi olan 1000 Yatırımlar Holding'in halka arz gerçekleştirdiğini de geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. 1000 Yatırımlar Holding, şirket bünyesinde yer alan markaların da halka arz gerçekleştireceği bir yol haritasına sahip gibi görünüyor.  

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri AŞ’nin mevcut ortakları 1000 Yatırımlar Holding AŞ’nin sahip olduğu 4.750.000 TL, Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ BİNBİN Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun sahip olduğu 225.000 TL, Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ Altun Capital Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun sahip olduğu 25.000 TL nominal değerli B grubu paylar olmak üzere toplam 5.000.000 TL nominal değerli paylar halka arza konu edilecek.

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri şirketinin hisse fiyatı ise 91,85 TL olarak belirlendi. Toplamda 17 milyon lot dağıtmaya hazırlanan firmanın halka arz büyüklüğü ise 1,5 milyar TL olacak.

Yaklaşık 5 milyon kullanıcıya sahip olan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri şirketinin ne zaman talep toplamaya başlayacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri'nin halka arz süreci ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.