Kullanıcı deneyimine odaklanan Whatfix, 125 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli Whatfix'in 125 milyon dolarlık E serisi yatırım turuna Warburg Pincus liderlik etti. Şirketin yatırım turunda SoftBank Vision Fund 2 da yer aldı.
Kullanıcı deneyimine odaklanan Whatfix, 125 milyon dolar yatırım aldı

Kullanıcı deneyimi üzerine odaklanan Whatfix, 125 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 125 milyon dolarlık E serisi yatırım turuna Warburg Pincus liderlik etti. ABD merkezli şirketin yatırım turunda SoftBank Vision Fund 2 de yer aldı. Whatfix, yeni gelen yatırımı ürün yelpazesini geliştirmek, stratejik satın almalar yapmak ve küresel pazar varlığını artırmak için kullanmayı planladığını açıkladı. 

2014 yılında Vara Kumar tarafından faaliyete geçen şirket, kullanıcıların yeni yazılımları ve uygulamaları daha hızlı öğrenmelerini sağlamak için etkileşimli rehberler ve araçlar sunuyor. Dolayısıyla bu rehberler, kullanıcıları adım adım yönlendirerek, uygulamaların verimli bir şekilde kullanılmasını teşvik ediyor.

Whatfix, kullanıcıların uygulamaları pratik yaparak öğrenmelerine imkan tanıyan simüle edilmiş ortamlar oluşturuyor. Bu durum kullanıcıların gerçek uygulama üzerinde hata yapmadan deneme yapabilmelerini sağlıyor.

Şirket, kullanıcı davranışlarını analiz etmek için kodlama bilgisi gerektirmeyen araçlar sunuyor. Buna paralel olarak işletmelere kullanıcıların hangi alanlarda zorluk çektiğini belirleme ve süreçleri optimize etme konusunda önemli bilgiler sağlıyor.

Whatfix, süreç uyumunu sağlamak için kullanıcı eğitimleri ve belgeleri oluşturuyor. Böylece çalışanların belirli standartlara uyması kolaylaşıyor. Öte yandan şirket, dünya genelinde 700'den fazla büyük firma ile çalışarak farklı sektörlerdeki ihtiyaçları karşılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.