Komünite, mikro girişimcilere yönelik 400 bin dolarlık yeni fonunu duyurdu

Komünite, mikro girişimcilik ekosistemine yönelik 400 bin dolarlık yeni fonunu duyurdu. Komünite, Katma Değer Fonu adını verdiği yatırım kolu aracılığıyla girişimcilere 2 bin ile 7 bin dolar arasında yatırımlar yapacak
Komünite, mikro girişimcilere yönelik 400 bin dolarlık yeni fonunu duyurdu

Üyelerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerini destekleyerek onların global pazarda rekabet edebilir dijital ürünler geliştirmelerine imkan tanıyan bir girişimci topluluğu olan Komünite'nin, 4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. 

Bu kez ise yatırımcı kimliğiyle karşımıza çıkan Komünite, mikro girişimcilik ekosistemine yönelik 400 bin dolarlık yeni fonunu duyurdu. Komünite, Katma Değer Fonu adını verdiği yatırım kolu aracılığıyla girişimcilere 2 bin ile 7 bin dolar arasında yatırımlar yapacak. Hatırlatmak gerekirse Komünite, 2021 yılında Katma Değer Fonu’nun ilk döneminde 250 dolar ile 2 bin dolar arasında yatırımlar gerçekleştirmişti.

Katma Değer Fonu ile birlikte 2025 yılının Haziran ayına kadar 60 ile 200 dijital ürünün geliştirilmesini hedefliyor. Yatırım almak isteyen Komünite üyelerinin, topluluk sayfalarında yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra, 1-on-1 takviminden randevu oluşturarak Katma Değer Fonu süreçlerini başlatabileceklerini de ekleyelim.

2025 yılında, çok erken aşamada yapılan internet yatırımlarında önemli bir artış beklediklerini belirten Komünite Kurucusu Fatih Güner, yüksek enflasyona rağmen Türk lirasının göreceli değerinin dijital ürünlerin global pazarlarda rekabet gücünü artırdığını ve bu durumun ise Türk girişimciler için uluslararası pazarlara açılma fırsatı yarattığını paylaştı.

Komünite olarak mikro-saas ürünlerinden abonelik odaklı mobil uygulamalara, tasarım setlerinden içerik paketlerine kadar üyelerine hem bilgi hem en çok ihtiyaç duydukları topluluk gücü hem de fon sağladıklarını da sözlerine ekleyen Güner, çok erken aşama yatırımların inovasyon ekosisteminin can damarı olduğunu da vurguladı.

Son olarak Komünite'nin hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini de paylaşalım. Girişimci topluluğunun ücretli üyesi sayısı 1500'ü aşmış durumda. Komünite'nin eğitim programlarına ise bugüne kadar 2000'den fazla kişi katıldı

Komünite, Katma Değer Fonu’nun 2. dönemi için, Webrazzi’yi takip eden girişimcilere, sadece bugüne özel, Komünite üyeliğinde yüzde 50 indirim de sağlıyor. Komünite’ye üye olmak için kullanabileceğiniz indirim kodu: WEBRAZZI

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.