New HR Summit 2024 için son 2 gün!

25 Eylül'de gerçekleşecek New HR Summit 2024'te bizi neler bekliyor?
New HR Summit 2024 için son 2 gün!

Crenvo İKNew HR Summit 2024'te, değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına bir kere daha eşsiz bir sahne sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 25 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda birbirinden değerli konukları, katılımcılar ile bir araya getiriyoruz. 

Konferansımızda, çalışan deneyiminden İK'nın dönüşümüne, beceri setleri ve yapay zeka uygulamalarından işe alımın geleceğine, beceri bazlı işe alımdan teknoloji şirketlerinin İK haritasına birçok konu gündemimizde olacak. Özellikle dijital dönüşümün hızlandığı ve yapay zeka kullanımının günümüzde daha fazla benimsendiği bu dönemde, İK'nın bu alanlardan kazanabileceği edinimleri, bu sürecin nasıl gerçekleşebileceğini konuşacağız.

New HR Summit 2024 ile ilgili merak ettiğiniz her şeye buradan göz atabilirsiniz. Ancak bu kez, konferansımızda sizi nasıl bir deneyimin beklediğini tüm detaylarıyla aktarmaya çalışacağız. 

New HR Summit 2024'te bizi neler bekliyor?

Webrazzi konferanslarına bugüne kadar en az bir kere katılmış olanlar, kendilerini nasıl bir deneyimin karşılayacağını iyi bilecektir. Ancak bilmeyenler için, hem genel olarak konferans atmosferine hem de New HR Summit 2024 özelinde bizleri nelerin beklediğine gelin, hep birlikte bakalım.

Sabahın erken saatlerinde Wyndham Grand Levent İstanbul'a ulaştığınızda 4. kata çıkacak ve New HR Summit 2024 için kayıt masasını göreceksiniz. Yeni yayına aldığımız, hem App Store hem de Google Play Store'dan indirebileceğiniz Webrazzi Etkinlikler uygulaması ile sadece QR kodunuzu okutarak yaka kartınızı alabileceksiniz. Daha sonra basamaklardan indiğiniz anda devasa bir fuaye alanı sizi karşılayacak ve kahvenizi yudumlayıp kahvaltınızı yaparken aynı zamanda networking imkanı da bulabileceksiniz.

Saat 8.55'te Pınar Kutsal'ın açılış konuşması ile başlayacak olan konferansımız, birbirinden değerli katılımcıların sunum ve sohbetleriyle devam edecek. Akabinde kısa bir kahve molası ile yine networking yapabilecek, aynı zamanda fuaye alanımızda yer alan stantları keşfedebileceksiniz. Molanın ardından sunumlarımız son hızıyla devam edecek.

Saatler 12.40'ı gösterdiğinde öğle yemeği arası vereceğiz. Bu süre zarfında yemek yiyebileceğiniz gibi yine fuaye alanında iş birliklerinizi geliştirme, yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayabileceksiniz. 14.00'te ise günün ikinci yarısı start alacak.

Teknoloji şirketlerinin ajandasından dijital dünyada insan kaynaklarına birçok konuyu konuşacağız ve aynı saatlerde yine workshop'larımız devam ediyor olacak. Saat 15.00'te ise günün son kahve molasını vereceğiz, ardından 16.50'ye kadar insan kaynakları dünyasına dair merak ettiğimiz birçok konuya cevap aramaya devam edeceğiz. 

Bu güzel deneyimi bizimle paylaşmak için  buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

25 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell  Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Idenfit & Pulsifi  Layers

Pluxee  Psylabs

Altın Sponsorlar

Birebir İngilizce bis çözüm

Datamarket Global IT

Heltia iWallet

Metropol Card MultiSport

Gümüş Sponsorlar

Adesso  Datassist

HangiKredi  Logo Yazılım

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.