Apple, iPhone 15 Pro modelleri ile iPhone 13'ün üretimini durduruyor

Apple, iPhone 15 Pro modelleri ile iPhone 13’ün üretimini durdurduğunu açıkladı.
Apple, iPhone 15 Pro modelleri ile iPhone 13'ün üretimini durduruyor

Apple, bugün yeni bir haberle daha karşımıza çıktı ve şirket, iPhone 15 Pro modelleri ile iPhone 13’ün üretimini durdurduğunu açıkladı.

Yeni iPhone serisinin tanıtılmasıyla, iPhone 15 Pro ve Pro Max artık mağazalarda bulunmayacak. Ancak bu modelleri satın almak isteyen kullanıcılar için bazı perakendecilerde sınırlı sayıda stok kalabilecek. Bazı mağazalar, mevcut stoklarını hızla eritmek amacıyla bu modellerde indirimler sunuyor. Apple'ın güncel ürün yelpazesi ise iPhone 14, iPhone 15 ve yeni tanıtılan iPhone 16 modellerini içeriyor.

Yeni fiyatlandırmalara göre, iPhone 14 bin 599 dolar, iPhone 14 Plus 699 dolar, iPhone 15 bin 699 dolar ve iPhone 15 Plus 799 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca üçüncü nesil iPhone SE’nin fiyatı ise 429 dolardan başlıyor.

Şirket, bunun yanı sıra AirPods Max serisini yeni renk seçenekleriyle güncelleyerek USB-C bağlantı noktası ekledi. Ayrıca, AirPods 2 ve AirPods 3’ün yerini alan yeni AirPods 4 modelleri de tanıtıldı. AirPods 4, 129 dolarlık versiyonunda yeni tasarım ve H2 çipi ile kişiselleştirilmiş uzamsal ses desteği sunarken 179 dolarlık versiyon aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modu gibi özelliklerle geliyor.

Apple’ın bu yılki ürün güncellemeleri, şirketin yenilikçi yaklaşımını sürdürme ve tüketici ilgisini artırma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Eski modellere yapılan indirimler, kullanıcıları yeni ürünlere yönlendirmeyi amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.