Webrazzi Etkinlikler uygulaması yayında!

Webrazzi Teknoloji ekibi, etkinlik deneyimine yeni bir katman eklemek üzere Webrazzi Etkinlikler uygulamasını yayına aldı. 
Webrazzi Etkinlikler uygulaması yayında!

Webrazzi etkinliklerinin sıkı takipçileri, Webrazzi'nin pandemi döneminde kendi online etkinlik alt yapısını geliştirdiğini mutlaka bilir. Şimdi de Webrazzi Teknoloji ekibi, etkinlik deneyimine yeni bir katman eklemek üzere Webrazzi Etkinlikler uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden yayına aldı.

Webrazzi Etkinlikler uygulamasını indirerek, her yıl düzenlenen New HR Summit, Webrazzi Summit ve Webrazzi Fintech başta olmak üzere tüm Webrazzi etkinliklerine erişebileceksiniz.

Aynı zamanda dijital bir geçiş kartı görev gören uygulama sayesinde etkinlik programlarını ve konuşmacıları detaylı olarak inceleyebilirken, dijital networking imkanlarından da yararlanabilirsiniz. 

Uygulama ile Webrazzi etkinliklerine dijital QR kod okutarak girebilirsiniz. Uygulamada profilinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir, sosyal ağ bağlantılarınızı da profilinizde sergileyebilirsiniz. Bunun yanı sıra etkinlik programlarına Webrazzi Etkinlikler uygulaması üzerinden erişmek, etkinlik deneyiminizi planlamanıza da yardımcı oluyor. 

Etkinlik boyunca iletişime geçmek istediğiniz kişiler olursa, bu kişileri uygulama üzerinden ekleyebileceğinizi de belirtelim. Kişiselleştirilmiş QR kodlarını tarayarak katılımcıları hızlı bir şekilde ağınıza eklemeniz mümkün.

Webrazzi Etkinlikler uygulamasının entegre mesajlaşma platformu aracılığıyla katılımcılarla yazışabileceğinizi söylemekte de fayda var. Böylece ağınızı fiziksel olarak genişletmenin ötesinde bunu dijital olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bunun prestijli katılımcılarla toplantılar ayarlamak isteyenler için değerli bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulama, her perspektiften etkinlik deneyimine eşlik ediyor. Siz de Webrazzi etkinliklerinde etkinlik deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, etkinlik boyunca Webrazzi Etkinlikler uygulamasından yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Webrazzi Etkinlikler uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.