Workup Girişimcilik Programı’nın 12. dönem Demo Day'inde sunum yapan girişimler

Workup 12. dönem mezunları ile WorkupAgri 3. dönem mezunlarına gelin birlikte bakalım. 
Workup Girişimcilik Programı’nın 12. dönem Demo Day'inde sunum yapan girişimler

Türkiye İş Bankası ana desteği ile sürdürülen Workup Girişimcilik Programı 12. Dönemi ile Workup Agri Programı 3. Dönem girişimlerinin mezun olduğu Demo Day,  bu akşam İş Kuleleri'nde gerçekleştirildi. Workup 12. dönem mezunları ile WorkupAgri 3. dönem mezunlarına gelin birlikte bakalım. 

Workup 12. dönem mezunları

Branchsight: Dijital pazarlama platformu olan girişim, çok lokasyonlu markalar için tüm satış noktalarının reklam stratejisinin merkezi bir sistem üzerinden yönetilmesini sağlıyor. 

Korvo: E-ticaret platformu Korvo, eğitim verenlerin etkinlik, online kurs ve dijital ürünlerini sergilemesini, ödeme almasını ve operasyonlarını yönetmesini sağlıyor. 

Magfi: Reklam teknolojisi olarak konumlanan Magfi, Telegram ve Discord gibi mesajlaşma uygulamalarındaki topluluklara reklam verilmesini sağlıyor. 

Shippn: Bir topluluk pazar yeri olan Shippin, kullanıcılarının dünyanın her yerinden alışveriş yapabilmelerini sağlama misyonu ve Reshipping Airbnb’si olma vizyonu ile yola çıktı. 

Trendbox: Perakende satış noktalarından kendine ait yazılım ve donanımları ile anlık olarak veriyi toplayan ve müşterilerine anlık ve aksiyona yönelik iç görü raporları sunan girişim. 

Zuzzuu: Platform, sektörel dikeylerde özelleşmiş yapay zekâ teknolojisiyle dijital satış ve pazarlama yapan şirketlerin müşterilerine kişiselleştirilmiş deneyimler sunarak gelirlerini artırmalarını sağlıyor. 

Workup Agri 3. dönem mezunları

Ancient Greens: Katma değerli, insan ve çevre sağlığına saygılı ve kullanımı pratik ürünler üretmeyi amaçlayan girişim, oluşturduğu buğday çimi ekosisteminde atalık tohumları gelişmiş gıda teknolojileriyle harmanlıyor. 

SoilBiom: Bitkiye ve toprağa özgü besleyici ve koruyucu ürünler geliştirerek başta tarım toprakları olmak üzere doğal kaynakları korumayı amaçlayan girişim.

Uptechlabs: Girişimin sunduğu akıllı LED aydınlatma ve hidroponik bitki yetiştirme sistemleri sayesinde kullanıcılar, iki kat az enerji harcayarak ve yüzde 97 su verimliliği ile zirai ilaç kullanmadan istenilen aroma ve kalitede bitki yetiştirme imkânına kavuşuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.