Snap, içerik oluşturucular için yapay zeka destekli video oluşturma aracını tanıttı

Araç, belirli içerik oluşturucuların metin ve görüntü istemlerinden yapay zeka videoları oluşturmasına olanak tanıyacak.
Snap, içerik oluşturucular için yapay zeka destekli video oluşturma aracını tanıttı

Snap, yıllık Snap Partner Summit'te, içerik oluşturucular için yeni bir yapay zeka destekli video oluşturma aracı sunduğunu duyurdu. Araç, belirli içerik oluşturucuların metin ve görüntü istemlerinden yapay zeka videoları oluşturmasına olanak tanıyacak.

Snap, aracın bugünden itibaren küçük bir içerik oluşturucu alt kümesi için web'de beta olarak kullanıma sunulacağını söylüyor. Snap'in şimdilik Snap AI Video'yu içerik oluşturucuların dışında herkesin kullanımına sunmak gibi bir planı ise bulunmuyor. 

Snap AI Video ile oluşturulan tüm içerikler, içerik indirildiğinde ve paylaşıldığında görünür kalacak bir filigran içerecek. Bir Snap sözcüsü, şirketin modellerinin zararlı içerik oluşturmalarını önlemek için güvenlik değerlendirmeleri ve testlerinden geçtiğini ve model eğitim süreci, hızlı oluşturma ve çıktı aşamasında ek güvenlik önlemlerinin uygulandığını söyledi.

Snapchat ayrıca, içerik oluşturucuları daha fazla desteklemek için kullanıcıların kişisel ve herkese açık hesaplar arasında kolayca geçiş yapabilmelerini sağlayan yeni bir profil tasarımı sundu. Sabitlenmiş Snap'ler, özelleştirilebilir şablonlar ve fotoğraf/video yanıtları gibi gelişmiş araçlar, içerik oluşturucuların kitleleriyle daha güçlü bağlantılar kurmasına yardımcı olacak.

Snap Star Collab Studio, içerik oluşturucular ve markalar arasında daha etkili ortaklıklar kurulmasını kolaylaştırmak için geliştirildi. İçerik oluşturucular artık etkileşim ve demografik verilerini reklamverenlerle paylaşmak için yeni self servis araçları kullanabilecek, marka iş birlikleri sürecini kolaylaştıracak ve para kazanma fırsatlarını artıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.