Girişimlerin ofis süreçlerine odaklanan Every.io, 22.5 milyon dolar yatırım aldı

Redpoint Ventures LP'nin liderlik ettiği yatırım turuna, Y Combinator, Okta Ventures, Base10 Partners Management ve Formus Capital katılım gösterdi. 
Girişimlerin ofis süreçlerine odaklanan Every.io, 22.5 milyon dolar yatırım aldı

Girişimler için arka ofis yığını sunan Every.io, Seri A yatırım turunda 22,5 milyon dolar yatırım aldı. Redpoint Ventures LP'nin liderlik ettiği yatırım turuna, Y Combinator, Okta Ventures, Base10 Partners Management ve Formus Capital katılım gösterdi. 

Every, bu yeni yatırımı, arka ofis paketine daha fazla ürün eklemek için kullanacak. Eklenmesi planlanan özellikler arasında, piyasadaki ilk ücretsiz kuruluş çözümü de yer alıyor. Bu çözüm, Every tarafından kurucuların kurumsal bir varlık oluşturmalarını ve bir düğmeye tıklayarak tüm arka ofislerini anında kurmalarını sağlıyor. 

Girişimin faaliyet alanı

Seri girişimci Rajeev Behera tarafından 2021 yılında kurulan Every, yeni kurulan şirketlere bankacılık, kartlar, fatura ödemeleri, kurumsal hazine, vergi, bordro ve sosyal yardımları bir araya getiren hepsi bir arada bir finans ve insan kaynakları paketi sunuyor.

Bordro, vergiler ve muhasebe gibi arka ofis görevleri Every'nin sunduğu hizmetin özünü oluşturmakta. Bununla beraber girişim, kurucuları uzman rehberlik için muhasebeciler ve bordro uzmanlarıyla da buluşturuyor. Sunulan destek, eyalet vergilerinin dosyalanmasını, kurucuların en iyi sağlık planını seçmelerine yardımcı olmayı ve fonların yüzde 100'ünün sigortalanmasını sağlamakta. Buna ek olarak getiriyi optimize etmek için özelleştirilmiş bir hazine yönetim planı oluşturmak da bu destek kapsamında sunulmakta. 

Rajeev Behera aynı zamanda yazılım şirketi Reflektive'in kurucusu ve eski genel müdürü. Behera, Reflecktive'de geçirdiği zamandan, özellikle de şirketin arka ofisini kurarken yaptığı hatalardan yola çıkarak Every'yi kurmaya karar verdi. Girişimin paylaştığı bilgilere göre; Every 150'den fazla müşteriye ulaştı. girişimin müşterilerinin yüzde 78'i Every'nin tüm arka ofis iş paketini kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.