New HR Summit 2024'ün konferans programı belli oldu!

25 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek New HR Summit 2024'ün konferans programı belli oldu.
New HR Summit 2024'ün konferans programı belli oldu!

Crenvo İK, New HR Summit 2024'te, değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına bir kere daha eşsiz bir sahne sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 25 Eylül'de, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızda birbirinden değerli konukları, katılımcılar ile bir araya getiriyoruz. 

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını daha önce sizlerle paylaşmış; konferans programını da kısa bir süre sonra açıklayacağımızı belirtmiştik. Şimdi New HR Summit 2024'ün konferans programı da belli oldu. Ancak öncesinde New HR Summit 2024 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

New HR Summit 2024'te neler konuşacağız?

Konferansımızda, çalışan deneyimininden İK'nın dönüşümüne, beceri setleri ve yapay zeka uygulamalarından işe alımın geleceğine, beceri bazlı işe alımdan teknoloji şirketlerinin İK haritasına birçok konu gündemimizde olacak. Özellikle dijital dönüşümün hızlandığı ve yapay zeka kullanımının günümüzde daha fazla benimsendiği bu dönemde, İK'nın bu alanlardan kazanabileceği edinimleri, bu sürecin nasıl gerçekleşebileceğinizi konuşacağız.

Aynı zamanda sürdürülebilirlik, mental sağlık, dijitalleşen dünyada eğitim bilimlerinin dönüşümü, insan merkezli çevik dönüşüm yolculuğu gibi konuları ve çok daha fazlasını da masaya yatıracağız. 

New HR Summit 2024'ün konferans programının tüm detaylarına buradan göz atabilirsiniz. Ayrıca konuşmacılara dair merak ettiklerinize de buradan ulaşabilirsiniz.

25 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell  Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Idenfit & Pulsifi  Layers

Pluxee  Psylabs

Altın Sponsorlar

bis çözüm Datamarket

Global IT Heltia

iWallet Metropol Card

MultiSport

Gümüş Sponsorlar

Adesso  Datassist

HangiKredi  Logo Yazılım

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.