İK girişimi Oyster, 1.2 milyar dolar değerleme üzerinden 59 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli Oyster'ın 59 milyon dolarlık D serisi yatırım turuna, Silver Lake Waterman liderlik etti.
İK girişimi Oyster, 1.2 milyar dolar değerleme üzerinden 59 milyon dolar yatırım aldı

İnsan kaynakları alanında faaliyet gösteren Oyster, 59 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin değerlemesi 1,2 milyar dolara yükseldi. Silver Lake Waterman'ın liderlik ettiği turda, Emergence Capital, Stripes, Georgian, G2 Venture Partners ve Endeavor Catalyst yer aldı. 2021'in Haziran ayında Oyster'ın 50 milyon dolar yatırım aldığını hatırlatalım

Şirket, yeni yatırımı kendi platformunu hızlandırmak ve platformun etkisini genişleterek uyum süreçlerini geliştirmek için kullanacağını açıkladı. 

2020 yılında Jack Mardack ve Tony Jamous tarafından kurulan şirket, dünya genelindeki dağınık ekiplerin işe alınması, maaşlarının ödenmesi ve desteklenmesi için çözümler sunuyor. 

Şirket, farklı ülkelerdeki iş kanunlarına ve düzenlemelerine uyum sağlamak için gerekli tüm süreçleri yönetiyor. Oyster, dünya genelindeki çalışanların maaşlarını düzgün ve zamanında ödemeyi sağlıyor. Ayrıca yerel ödeme düzenlemelerine ve vergi gerekliliklerine uygun olarak bordro işlemlerini yönetiyor.

Oyster, uluslararası çalışanlar için vize başvuruları ve diğer göçmenlik süreçlerinde rehberlik ediyor. Bu durum global ekiplerin sınır ötesi hareketliliğini kolaylaştırıyor.

Şirket, çalışanların ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir şekilde ücretlendirilmesi için öneriler sunuyor. Bu araç, farklı ülkelerdeki yaşam maliyetlerini dikkate alarak uygun maaş seviyelerini belirliyor. Oyster, BambooHR ve TriNet gibi İK bilgi sistemleri ve profesyonel işveren organizasyonlarıyla iş birliği yapıyor. Böylece kullanıcılarına esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.