X'e gelen Direkt Mesajları düzenleme özelliği nasıl kullanılıyor?

Bundan sonra kullanıcılar, X'te gönderdikleri mesajları düzenleyebilecek. X'te gönderilen mesajların nasıl düzenlendiğine birlikte bakalım.
X'e gelen Direkt Mesajları düzenleme özelliği nasıl kullanılıyor?

Elon Musk bir yandan "X TV" uygulamasını piyasaya sürerken, bir yandan X'e yeni özellikler eklemeye devam ediyor. X, paylaştığı bir gönderi ile platformuna Direkt Mesajları düzenleme özelliği geldiğini duyurdu. Bundan sonra kullanıcılar, X'te gönderdikleri mesajları düzenleyebilecek. 

X'te gönderilen mesajlar nasıl düzenlenir? 

Mesajları düzenleyebilmek için öncelikle X'in iOS uygulaması üzerinden herhangi bir direkt mesaj sohbetini açmanız gerekiyor. Ardından gönderdiğiniz herhangi bir mesaja uzun basarak veya mesajın yanındaki üç noktalı menüye dokunmalısınız. 

Bu adımın ardından gönderilen mesajı değiştirmek için “Mesajı düzenle” seçeneğini tercih etmeniz yeterli. Böylece mesajın yazma kutucuğunda yerini aldığını göreceksiniz. Bu alanda istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. 

X'in destek sayfasında paylaştığı bilgilere göre; Düzenleyeceğiniz mesajların belli bir zaman aralığında atılmış olması gerekmiyor. Yani X'teki eski mesajlarınızı da düzenlemeniz mümkün. Öte yandan bir mesajı toplamda yalnızca beş kez düzenleyebilirsiniz. X'in belirttiğine göre; güvenlik nedeniyle düzenlenmiş mesajların bir günlüğü tutuluyor. Buna rağmen şu anda düzenlenmiş mesajların sürüm geçmişi gösterilmiyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.