Kendi tasarımlarınızı yapabileceğiniz yerli online grafik tasarım aracı: Dijibiz

Hepsi bir arada online tasarım aracı Dijibiz, kullanıcıların dakikalar içerisinde kendi reklam materyallerini tasarlayabilmelerine olanak sağlıyor.
Kendi tasarımlarınızı yapabileceğiniz yerli online grafik tasarım aracı: Dijibiz

Online grafik tasarım aracı Dijibiz, kullanıcıların kendi sosyal medya gönderilerini, el ilanı, broşür, kurumsal kimlik, market afişi, davetiye, logo, sertifika, menü, sunum vb. birçok tasarımı kolaylıkla yapabilmesini sağlıyor. Yapay zeka araçları ile de desteklenen Dijibiz'de tek tıkla arka plan kaldırma, metinden görsel üretme, otomatik translate ve tasarım asistanı gibi tasarımda yardımcı AI araçları da yer alıyor.

Tamamen uluslararası yazılım altyapısına sahip, yoğun Ar-Ge ve planlama sonucunda ortaya çıkan uygulama 5 dilde Türkiye ve globalde hizmet veriyor.

Girişimin öne çıkan özellikleri

İçerisinde dünyadaki tasarım kültürlerini benimseyen binlerce hazır tasarım şablonu bulunan Dijibiz, özellikle her ülkenin kendi tasarım kültürüne özel kreatif şablonlar üreterek kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Neredeyse her sektörden hazır şablon kütüphanesi, tasarıma yardımcı binlerce elementten oluşan element kütüphanesi, telif engeli olmayan milyonlarca yüksek kaliteli resim kütüphanesi ve hazır arka plan tasarım kütüphaneleri ile hiç tasarım bilmeyen kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırıyor. Dijibiz'de yer alan AI tasarım asistanı ile kullanıcılar sohbet ederek tasarımlarını yapabiliyor. Ayrıca tasarım asistanı, oluşturulan tasarımın nasıl olduğunu yorumlayarak eksik yönleri varsa belirtiyor ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini de anlatıyor.

Dijibiz, tasarım bilmeyen kişilerin bile rahatlıkla kullanabilecekleri esnek ve anlaşılır ara yüzü ile kolay kullanım imkanı sunuyor. Özel boyutlarda tasarım yapabilme imkanı ile hazır şablonlara bağlı kalmadan kullanıcılarına kitap kapağı tasarımı, sosyal medya kapak tasarımları, etiketler, afişler ve daha birçok kişiye özel tasarımlarda oluşturabilmelerini sağlıyor.

Hazır tasarım şablonlarının tamamı Dijibiz ekibi tarafından, tasarımı yapılan sektöre özel gerçek metinler ve konuya özel görseller ile oluşturuluyor.

Girişimin rakipleri ve gelir modeli

Tamamen Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Dijibiz, 2024 yılında global dünyaya açılarak hizmet vermeye başladı.

Girişimin, B2C müşterileri için sabit aylık ve yıllık planları mevcut. B2B taraf için ise kurumsal plan ile ilerleniyor. Sisteme üye olduğunuzda Premium şablonlar ve özellikler hariç süresiz ücretsiz hesap ile kullanılabiliyor.

Girişimin gelecek planları

Uygulama şu anda sadece grafik tasarım alanında hizmet sunuyor. Yakında video içeriklerinde üretilebileceği özelliklerin dahil edilmesi planlanıyor. Bunun yanı sıra kullanıcıların yaptıkları broşür, el ilanı, katalog vb. tasarımların sistem üzerinden baskı kalitesinde direkt olarak baskıya gönderilmesi de planlanan yeni hizmetler arasında yer alıyor. Ayrıca tasarım yaparken işleri daha da kolaylaştıracak yeni yapay zeka özellikleri için çalışmalar devam ediyor.

Dijibiz, globalde daha güçlü ilerleyebilmek ve kendi alanında dünya piyasasındaki konumunu daha da yukarıya çıkarabilmek için önümüzdeki dönemde borsaya açılarak yatırımcılara yatırım imkanı sunmayı hedefliyor.

Dijibiz'e bilgisayar veya mobil web tarayıcılarından ulaşabilmek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.