A/B test platformu Eppo, 28 milyon dolar yatırım aldı

Eppo tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 28 milyon dolar yatırım aldı. Eppo'nun 28 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Innovation Endeavors liderliğinde gerçekleşti.
A/B test platformu Eppo, 28 milyon dolar yatırım aldı

Yazılım ekiplerinin yeni özellikleri yayınlamadan önce test etmelerine imkan tanıyan bir platform geliştiren Eppo, yatırım aldığını duyurdu. Eppo tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 28 milyon dolar yatırım aldı. 

Eppo'nun 28 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Innovation Endeavors liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Innovation Endeavors haricinde ise Icon VC ve şirketin mevcut yatırımcıları konumunda yer alan Menlo Ventures ve Amplify Partners da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse Eppo, en son 2022 yılının Haziran ayında 19,5 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 28 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 47,5 milyon dolara ulaştı. Eppo tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin daha fazla test aracı geliştirmesi için kullanılacak. Eppo'nun planları arasında pazarlama ve yapay zeka odağında test araçları geliştirmek yer alıyor.

2021 yılında Chetan Sharma tarafından San Francisco'da kurulan Eppo, müşterilerinin A/B testlerini gerçekleştirmelerini kolaylaştıran bir bulut platformu sunuyor. Eppo'nun müşterileri arasında Twitch, DraftKings, Perplexity, Zapier ve Coinbase gibi önemli markalar yer alıyor.

Yeni özelliklerin veya değişikliklerin birden fazla varyasyonunu oluşturan Eppo, her bir versiyonun farklı bir test grubu denenmesine olanak tanıyor. Bu sayede yazılım ekiplerinin yeni bir özelliğin hangi varyasyonunun en çok kullanıcıyı kazanacağını daha hızlı bir şekilde belirlemeleri amaçlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.