Google Meet'e yeni özellikler eklendi

Meet, yeni bir kullanıcı arayüzü ve çağrı içi mesajlaşma gibi şimdiye kadar yalnızca toplantılarda kullanılabilen özellikler sunuyor.
Google Meet'e yeni özellikler eklendi

Google'ın Meet uygulaması birkaç yeni güncellemeye kavuştu. Önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak olan güncellemeler, özellikle kişisel tarafa odaklanıyor. Bununla birlikte Meet, yeni bir kullanıcı arayüzü ve çağrı içi mesajlaşma gibi şimdiye kadar yalnızca toplantılarda kullanılabilen özellikler sunuyor.

Son güncelleme ile arama kullanıcı arayüzü toplantı arayüzüne daha çok benzeyecek ve arama kontrolleri daha kolay kullanılabilir hale gelecek. Çağrı içi mesajlaşma artık desteklenecek, böylece isterseniz sessizdeyken bağlantı veya yorum paylaşabileceksiniz.

Emoji tepkileri grup aramalarında da kullanılabilecek, arka planlar ve filtreler gibi efektleri üst üste koyabileceksiniz ve aramalarda ekran paylaşımı da bir seçenek olacak. 

Google, kullanıcılara video görüşmesi sırasında yeni bir görsel deneyim yaratmak için stilleri, filtreleri ve arka planları birleştirme seçeneği sunuyor. Kullanıcılar emoji tepkilerine erişmeye de devam edecekler, bu da toplantının akışını veya o anda video görüşmesinde konuşan kişiyi bozmadan neler olup bittiğine olan ilginizi göstermeyi kolaylaştıracak.

Google, mobil uygulama arayüzünü de daha büyük butonlarla ve daha iyi bir ses deneyimi için güncelliyor. Şirket ayrıca bir aramayı bilgisayarınızdan Android telefonunuza veya tabletinize kolayca geçirebileceğinizi iddia ediyor. 

Söz konusu özelliklerin uygulamanın en son sürümünde yer aldığını da belirtelim. Google, bu yeni özelliklerin kademeli olarak kullanıma sunulacağını ve hatta birkaç ay sürebileceğini belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.