Roblox'a erişim engeli getirildi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Roblox oyununa erişim engeli getirildi.
Roblox'a erişim engeli getirildi

Kullanıcıların kendi hikayelerini yazıp yayınlamalarına olanak tanıyan bir sosyal platformu olan Wattpad’e erişim engeli getirildiğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Wattpad’in ardından ise ülkemizdeki en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'a da erişim engeli geldi. Instagram için uygulanan erişim engeli yaklaşık 5 gündür devam ediyor.

Wattpad ve Instagram'ın ardından bugün yeni bir erişim engeli hamlesi karşımıza çıktı. Günümüzün en popüler online oyunları arasında yer alan Roblox'u geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Roblox oyununa erişim engeli getirildi.

2004 yılında kullanıma sunulan online bir oyun olan Roblox, özellikle son yıllardır popülerliğini her geçen gün artırmayı başarmıştı. Online bir yapıya sahip olan Roblox, ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Özellikle gençler arasında oldukça popüler olan Roblox'a neden erişim engeli getirildiği ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Şu an için Roblox tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.