Seyahat teknolojileri alanında faaliyet gösteren MYNE Homes, 40 milyon euro yatırım aldı

Almanya merkezli şirketin 40 milyon euro'luk A serisi yatırım turu Limestone Capital tarafından yönetildi.
Seyahat teknolojileri alanında faaliyet gösteren MYNE Homes, 40 milyon euro yatırım aldı

Seyahat teknolojileri alanında faaliyet gösteren MYNE Homes, 40 milyon euro yatırım aldı. Şirketin A serisi yatırım turu, Limestone Capital tarafından yönetildi. Almanya merkezli MYNE Homes'un yatırım turunda Motive Ventures and Scope Hanson yer aldı.

MYNE Homes, yeni yatırımı mevcut pazarlarını genişletmek ve Hırvatistan, Portekiz, Birleşik Krallık gibi yeni bölgelerde hizmet sunarak daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla kullanılacağı açıkladı.

2021 yılında Fabian Lohmer, Moritz Vossenberg, Nikolai Jager, Nikolaus Thomale ve Philipp Wagmann tarafından kurulan şirket, temelde kullanıcıların kaynaklarını bir araya getirerek yüksek maliyetli tatil mülklerine yatırım yapmalarına olanak tanıyor. Bu model, mülk sahibi olmanın maliyetlerini paylaşarak daha uygun fiyatlı hale getiriyor.

Şirket, bir dijital platform aracılığıyla mülklerin yönetimini sağlıyor. Bu platform, mülklerin mobilya, işletme ve bakım gibi hizmetlerle sürekli olarak yönetiyor. Yatırımcılar, tatil mülklerinde hisse satın alabiliyor. Bir hisse, yılda en az 6.5 hafta mülkü kullanma hakkı sağlıyor.

MYNE Homes, ortak sahiplerin mülklerini kişisel tercihlerine göre kullanabilmelerini sağlayan bir planlama sistemi sunuyor. Şirket, şu anda Almanya, Avusturya, İtalya, İspanya, Fransa, İsveç ve Hırvatistan'daki mülklerin yönetimini sağlıyor.

MYNE Homes'un amacının tatil evlerine sahip olmayı daha kolay ve maliyet açısından daha erişilebilir hale getirmek olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.