Mars Studios, Lima Ventures'tan tohum öncesi turda yatırım aldı

Mobil uygulamaların pazarlama ve büyüme stratejileri alanında faaliyet gösteren Mars Studios, Lima Ventures'tan tohum öncesi turda yatırım aldı.
Mars Studios, Lima Ventures'tan tohum öncesi turda yatırım aldı

Mobil uygulamaların pazarlama ve büyüme stratejileri alanında faaliyet gösteren Mars Studios, Lima Ventures'tan tohum öncesi turda yatırım aldı. Yatırımın mali detayları ise paylaşılmadı. Söz konusu yatırım ile Mars Studios, hizmetlerini ve müşteri tabanını genişleterek uluslararası pazara açılma hedefini gerçekleştirmeyi odağına alıyor.

Mobil uygulamaların gelirini artırmayı hedefleyen Mars Studios, özelleştirilmiş büyüme stratejileri, performans pazarlaması, ücretsiz uygulama denetimi gibi özellikler sunuyor.

Özelleştirilmiş büyüme stratejileri ile inceleme optimizasyonu, ekran görüntüleri ve uygulama simgeleri için bölünmüş testler gibi aksiyonlar alınıyor. Performans pazarlaması ile körü körüne reklam harcaması yapmadan 3 kat daha fazla dönüşüm sağlanıyor. Ücretsiz uygulama denetimi ile gelir sızıntıları belirlenip buna uygun çözüm sunuluyor. Mars Studios, mobil uygulamalara aynı pazarlama bütçesiyle yüzde 60'a kadar gelir artışı imkanı sağlıyor.

Mars Studios CEO’su Destan Keskinkılıç “Mars Studios, deneyimli ekibi ve yenilikçi yaklaşımlarıyla, uygulama sahiplerinin gelirlerini artırma ve performanslarını optimize etmek için yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş çözüm önerileri sunuyoruz. Sunduğumuz büyüme stratejileri ve performans pazarlaması gibi hizmetlerle müşterilerimize 3 kat daha fazla dönüşüm oranı ve aynı pazarlama bütçesiyle yüzde 60'a varan gelir artışı sağlıyoruz” dedi.

Lima Ventures Kurucusu Ahmet Argun ise “Mars Studios, halihazırda 100'den fazla marka ile çalışmakta olup yeni yatırımla birlikte daha fazla uygulama sahibine ulaşacak ve onların başarılarına katkıda bulunacak. Başta portföy şirketlerimiz ve ekosistemdeki paydaşlarımızın yatırımları olmak üzere bu iş birliği ile mobil uygulama pazarlamasında daha güçlü ve etkili olacağımız bir dönem başlıyor.” ifadesini kullandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.