Yerli sağlık girişimi Hop Health, 1 milyon dolar yatırım aldı

Hop Health'in 1 milyon dolarlık yatırımına MADA VC liderlik etti. İstanbul merkezli şirketin yatırım turunda melek yatırımcı Selçuk Esenyel yer aldı.
Yerli sağlık girişimi Hop Health, 1 milyon dolar yatırım aldı

Yerli sağlık girişimi Hop Health, 1 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 1 milyon dolarlık yatırımına Mehmet Ali Yalçındağ’ın yöneticiliğini yaptığı MADA VC liderlik etti. İstanbul merkezli Hop Health'in yatırım turunda melek yatırımcı Selçuk Esenyel de yer aldı.

Hop Health, yeni gelen yatırımı hem pazarlama hem de teknolojik altyapıya yatırım yapmak için kullanacak. Türkiye pazarında güçlenmek isteyen Hop Health, yatırım ile birlikte yurt dışına açılmayı da hedefliyor.

2022 yılında Eren Ünal tarafından kurulan şirket, dünya genelindeki doktor ile hastaları bir araya getirerek sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıran bir dijital platform olarak tanımlanıyor. Kullanıcılar, online olarak doktorlarla iletişime geçerek sağlık hizmetlerine erişim sağlayabiliyor. Platform, sağlık turizmi kapsamında çeşitli hizmetler sunarak hastaların tedavi sürecini kolaylaştırarak koordine ediyor.

Hop Health, sağlık hizmetlerinin yanı sıra konaklama, yemek, alışveriş ve turistik geziler gibi ek hizmetler de sağlıyor. Bu sayede hastalar sağlık turizmi sırasında ihtiyaç duyabilecekleri tüm hizmetleri tek bir platformda bulabiliyor. Şirket, sağlık turizmi ile ilgili çeşitli hizmet sağlayıcılarıyla iş birliği yaparak bu hizmetleri entegre ediyor.

Platformun sunduğu fırsatlar hakkında hastaları bilinçlendirmeye çalışırken, diğer yandan da yurt dışında daha çok müşteriye ulaşmak istediklerini söyleyen Eren Ünal, “Almış olduğumuz yatırım, platformumuzun geliştirilmesinden pazarlama stratejimize kadar birçok açıdan bize hizmet edecek. Bu yatırımı sunduğumuz hizmetin kalitesini hem yerel hem global ölçüde tanıtmak ve platformumuzu daha çok hastaya ulaştırmak amacıyla kullanacağız. Önümüzdeki dönem içinse yeni bir yatırım turuna hazırlanıyoruz ve bu süreçte 5 milyon dolarlık bir yatırım almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.