New HR Summit 2024'ün erken kayıt indirimleri için son gün 31 Temmuz!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit, 25 Eylül 2024’te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
New HR Summit 2024'ün erken kayıt indirimleri için son gün 31 Temmuz!

İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutan New HR Summit25 Eylül 2024’te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.

Crenvo İK, New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunacak. Konferansımızda veriye dayalı İK'dan yapay zeka odaklı insan kaynakları teknolojilerine, insan kaynakları sektörünün dijital dönüşümünden organizasyonel gelişime sektörle ilgili merak edilen birçok konu gündemimizde olacak.

Katılımcılarına değerli bir networking imkanı sağlayacak konferansımızın bir parçası olmak isterseniz buradan bilet alabilirsiniz.

Erken kayıt indirimleri için son gün 31 Temmuz

Hemen hatırlatalım; New HR Summit için erken kayıt indirimleri son hızda devam ediyor ve 31 Temmuz'u 1 Ağustos'a bağlayan geceye kadar bu indirimlerden yararlanabilmek mümkün.

Şu anda New HR Summit 2024'e katılmak isteyenler için tek kişilik bilet 17.500 TL + KDV, en az 3 kişilik grup indirimli bilet ise kişi başına 15.750 TL + KDV olarak ücretlendiriliyor. 1 Ağustos itibarıyla tek kişilik biletin fiyatı 20.000 TL + KDV, grup indirimli biletin fiyatı ise kişi başına 18.000 TL + KDV olacak. 

New HR Summit 2024'e katılarak alanında yetkin konuşmacılarımızın sahne sunumları ile merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını edinebilir ve aynı zamanda geniş bir networking imkanına sahip olabilirsiniz.

25 Eylül'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Turkcell Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Idenfit & Pulsifi Layers

Pluxee Psylabs

Altın Sponsorlar

bis çözüm Heltia

Metropol Card

Gümüş Sponsorlar

Adesso Datassist

HangiKredi Logo Yazılım

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.