Kimlik güvenliği ve yönetimi alanında çalışan Linx Security, 33 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli şirketin 33 milyon dolarlık yatırım turu, Index Ventures ve Cyberstarts tarafından ortaklaşa yönetildi.
Kimlik güvenliği ve yönetimi alanında çalışan Linx Security, 33 milyon dolar yatırım aldı

Kimlik güvenliği ve yönetimi alanında çalışan Linx Security, 33 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 33 milyon dolarlık yatırım turu, Index Ventures ve Cyberstarts tarafından ortaklaşa yönetildi. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Cerca Partners, Knollwood Investment Advisory, Transmit Security'den Mickey Boodaei ve Rakesh Loonkar yer aldı.

Linx Security, aldığı yeni yatırımı operasyonlarını genişletmek ve geliştirme çalışmalarını sürdürmek için kullanmayı planladığını açıkladı. 

2023 yılında Israel Duanis ve Niv Goldenberg tarafından kurulan Linx Security, kimlik güvenliği ve yönetim çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir şirket olarak ön plana çıkıyor. 

Bilindiği gibi dijital ortamlardaki kullanıcı kimliklerini güvenli bir şekilde yönetmek, siber saldırıları önlemek için gerekli. Linx Security, gelişmiş siber tehdit tespiti ve otomatik iyileştirme özellikleriyle olası saldırıları hızlıca algılıyor ve önlüyor. Öte yanda birçok sektör, belirli güvenlik ve gizlilik standartlarına uyum sağlamak zorunda. Linx Security’nin çözümleri, organizasyonların bu standartlara uyumunu kolaylaştırıyor ve denetim süreçlerini destekliyor.

Linx Security’nin gelişmiş analiz ve otomasyon araçları, kimlik yönetimi süreçlerini daha verimli hale getiriyor. Bu da işletmelerin daha az kaynakla daha fazla güvenlik sağlamasına yardımcı oluyor. Kimlik yönetimini etkili bir şekilde sağlamak, genel güvenlik duruşunu iyileştiriyor. Bu durum, organizasyonların dijital varlıklarını ve verilerini daha iyi korumasını sağlıyor. Linx Security, tüm kimliklerin ve erişim izinlerinin kapsamlı bir görünümünü sunarak organizasyonların kimlik yönetiminde tam kontrol sahibi olmasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.