Otel işletmeciliğine odaklanan WeBee, 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

WeBee,'nin yatırım turu Fuzul Holding’in iştiraki Fuzul Ventures tarafından gerçekleştirildi.
Otel işletmeciliğine odaklanan WeBee, 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Otel işletmeciliğine odaklanan WeBee, 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Şirketin yatırım turu Fuzul Holding’in iştiraki Fuzul Ventures tarafından gerçekleştirildi. WeBee, yeni yatırımı Ar-Ge yatırımı yapmak ve yeni pazarlarda faaliyet göstermek için kullanacağını açıkladı.

2017 yılında Tansel Voyvodağolu ve Özgür Zan tarafından kurulan WeBee, otel işletmeciliğini dijitalleştiren ve yönetimini kolaylaştıran bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Şirket, otel rezervasyonlarını dijital olarak yönetir, rezervasyon sürecini kolaylaştırarak optimize ediyor.

Öte yandan misafirlerin ihtiyaçlarını ve taleplerini takip ederek müşteri memnuniyetini artırıyor. Otel operasyonlarını daha verimli hale getiren araçlar ve yazılımlar sunuyor. Performans verilerini analiz ederek otel işletmecilerine stratejik kararlar alırken yardımcı oluyor.

Fuzul Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Y. Furkan Akbal, stratejik ortaklıkların önemine vurgu yaparak, WeBee yatırımının Fuzul Holding’in otelcilik sektöründeki yatırımlarıyla uyumlu olduğunu belirtti. Akbal, dijital devrimin önemine dikkat çekerek, inovatif projelere yapılan yatırımların şirketlerin dinamizmini artırırken aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sağladığını ifade etti. WeBee’ye yapılan yatırımın, hem şirketin gelişimini destekleyeceğini hem de Türkiye ekonomisine değer katacağını söyledi.

WeBee’nin kurucu ortakları ise Fuzul Ventures’ın global pazardaki başarılarını destekleme amacını taşıyan yatırımından memnuniyet duyduklarını belirtti. Voyvodağolu ve Zan, Fuzul Holding’in diğer yenilikçi girişimleriyle iş birliği yaparak güçlü bir sinerji oluşturma potansiyeline inandıklarını ifade etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.