SPONSORLU

Azerbaycan pazarında büyümek isteyen startup, teknoloji firması ve yatırımcılar için mükemmel bir “iFest” fırsatı

Projenin temel amacı teknoloji şirketlerini tanıtmak, startupların gelişimini desteklemek, finansal fırsatlara erişimlerini sağlamak ve tanıtımlarını gerçekleştirmek.
Azerbaycan pazarında büyümek isteyen startup, teknoloji firması ve yatırımcılar için mükemmel bir “iFest” fırsatı

23 Temmuz'da "Azercosmos", "4SIM" ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezinin ortaklığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliğinin teşkilatçılığı (KOBSKA) ve Kapital Bankanın ana sponsorluğunda "iFest-İnovasyon ve Teknoloji" Festivali düzenlenecek.

Projenin temel amacı teknoloji şirketlerini tanıtmak, startupların gelişimini desteklemek, finansal fırsatlara erişimlerini sağlamak ve tanıtımlarını gerçekleştirmektir. Ülkemizin Kasım ayında COP29'a ev sahipliği yapacağı göz önüne alındığında bu yıl iFest, COP29'a ithaf edilecek ve "Yeşil teknoloji - yeşil bir dünya için" sloganıyla hayata geçirilecek.

Festivalde teknoloji alanında faaliyet gösteren firmaların yanı sıra MVP aşamasına ulaşmış startuplar da katılımcı olarak stantlarıyla birlikte temsil edilecek.
Ayrıca yerli ve yabancı girişim fonları ile melek yatırımcılar da festivalde yer alacak.

Festivalde çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu etkinlikler arasında startup sunumları, yatırımcı toplantıları, startup forumu sunumları, teknoloji şirketleri ve startup sergilerinin yanı sıra eğlence şov programları da yer alıyor.

Webrazzi platformu Baküde düzenlenecek festivalin resmi medya ortağıdır.

iFest'in her yıl düzenlenmesinin planlandığını da belirtmek isteriz.

Festivale aktif olarak katılmak üzere Azerbaycan pazarında büyümek isteyen teknoloji şirketleri, startuplar ve yatırımcılar davet ediliyor.

Yurt dışı katılım için kayıt adresi: https://ifest.az/

Detaylı bilgi için [email protected] veya +994 51 230 39 35 numarası kullanılabilir.

Tarih: 23 Temmuz saat 09:00

Mekan: Baku Marriott Boulevard Hotel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.