Google'ın Gemini destekli video sunum oluşturma aracı: Google Vids

Gemini destekli Vids, kullanıcıların istemler aracılığıyla bir sunum akışı oluşturması ve önerilen şablonlar arasında seçim yapması için ideal.
Google'ın Gemini destekli video sunum oluşturma aracı: Google Vids

Google, Workspace Labs'de yeni Vids uygulamasını yayına alıyor. Kullanıcılar, Vids ile bir sunum videosu oluşturabiliyor. Bunun için kullanıcıların dokümanları, slaytları, seslendirmeleri ve video kayıtlarını bir zaman çizelgesine bırakmaları yeterli. Oluşturulan sunumları, gerçek zamanlı olarak iş arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Platformda sunumları desteklemek üzere videolar, GIF'ler, görseller, çıkartmalar, müzikler ve ses efektleri sunuluyor. 

İlk olarak nisan ayında tanıtılan Vids, Workspace Labs önizlemesinde kullanıma sunuluyor. Böylece Workspace yöneticileri, yapay zeka destekli video oluşturucuyu deneyebiliyor. Gemini destekli Vids, kullanıcıların istemler aracılığıyla bir sunum akışı oluşturması ve önerilen şablonlar arasında seçim yapması için ideal. Öte yandan Sora gibi gerçek görüntülere benzer içerikler üreten yapay zeka destekli video araçlarıyla karşılaştırıldığında ürünün çok daha basit bir çıktı sunduğunu söylemek mümkün. 

Öte yandan iş hayatındaki ihtiyaçları göz önünde bulundurduğumuzda, Gemini'ın kullanıcılar için sunuma otomatik olarak stok görüntüleri eklemesi ve senaryo oluşturması, Vids'in dikkate değer bir araç olarak konumlanmasını sağlıyor. Üstelik Gemini'ın bir sonraki sunumunuz için yapay zeka seslendirmesi yapması da Vids'in en çok öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 

Eğer yapay zekanın kontrolü ele almasına henüz sıcak bakmıyorsanız, Google Vids sunum taslağınızı manuel olarak oluşturabileceğinizi de belirtelim. Bunun için mevcut şablonlardan birini kullanabilir ve platformda sunulan stok görseller arasından seçim yapabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.