İnsan kaynakları danışmanlık şirketi HR Path, 500 milyon euro yatırım aldı

Alınan 500 milyon euroluk yatırım ile birlikte HR Path'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 970 milyon euroyu aştı.
İnsan kaynakları danışmanlık şirketi HR Path, 500 milyon euro yatırım aldı

İnsan kaynakları danışmanlık şirketi HR Path, 500 milyon euro yatırım aldı. Paris merkezli şirketin 500 milyon euroluk yatırımı Ardian'dan geldi. Söz konusu yatırımın bir kısmının borç yatırımı olarak alındığını da ekleyelim. Alınan 500 milyon euroluk yatırım ile birlikte HR Path'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 970 milyon euroyu aştı.

HR Path, yeni gelen yatırımı büyüme stratejilerini hızlandırmak ve yeni satın almalar yaparak pazar payını genişletmek için kullanacağını açıkladı.

HR Path, François Boulet ve Cyril Courtin tarafından 2009 yılında faaliyete geçti. Özellikle dijital dönüşüm süreçlerine odaklanan HR Path, müşterilerine HR stratejilerini geliştirme konusunda destek sağlıyor. HR path, iş gücü planlaması, yetenek yönetimi ve organizasyon geliştirme gibi stratejik insan kaynakları ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilmiş çözümler sunuyor.

Müşterilerinin taleplerine göre insan kaynakları sistemleri ve yazılımlarının kurulumunu ve özelleştirilmesini üstlenen HR Path, bu şekilde şirketlerin dijital altyapılarını güçlendiriyor ve iş süreçlerini daha verimli hale getirmelerine yardımcı oluyor.

Şirket aynı zamanda, işletmelerin insan kaynakları operasyonlarını yönetmelerine de destek oluyor. Maaş ve özlük işleri, dış kaynak kullanımı gibi operasyonel süreçlerin yönetimi HR Path'in uzmanlık alanlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

1800'ü aşkın çalışana sahip olan HR Path, şu anda 22 ülkede 3 binden fazla şirkete hizmet sunuyor. Son olarak HR Path'in 2021'den beri yüzde 25 büyüme oranıyla 215 milyon euro ciro elde ettiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.