GM2 hızlandırma programının 1. dönemine seçilen 7 girişim

GM2 Genç MÜSİAD Girişimcilik Merkezi'nde yapay zeka, yenilenebilir enerji, derin teknoloji, sürdürülebilirlik ve pazarlama teknolojisi gibi farklı disiplinlerde faaliyet gösteren girişimler bulunuyor.
GM2 hızlandırma programının 1. dönemine seçilen 7 girişim

Genç MÜSİAD çatısı altında girişim hızlandırma merkezi olarak konumlanan GM2 Genç MÜSİAD Girişimcilik Merkezi açıldı. Girişimcilik merkezi, teknoloji tabanlı iş modellerinin ve girişimlerin MÜSİAD'ın sunduğu bilgi, ticari deneyim ve geniş iş ağıyla gelişmesini ve yayılmasını hedefleyerek girişimlerin MÜSİAD'ın ağına entegre olmalarını sağlıyor.

GM2 Genç MÜSİAD Girişimcilik Merkezi'nde yapay zeka, yenilenebilir enerji, derin teknoloji, sürdürülebilirlik ve pazarlama teknolojisi gibi farklı disiplinlerde faaliyet gösteren girişimler bulunuyor. 

GM2 hızlandırma programına seçilen 7 girişim

Harcy: Girişim, döngüsel ekonomiyi etkin kılma hedefiyle, atıklardan yeni nesil yapı malzemeleri geliştiren bir Ar&Ge girişimi olarak ön plana çıkıyor. Harcy'nin ilk ürünü Harcy Polyester Yünü ise tekstil atıklarından çevre dostu, maliyet avantajı sunan ve etkili bina ısı ve ses yalıtım malzemesi olarak konumlanıyor.

Sugar: Şirket, dijitalleştirdiği dekorasyon ürünleri ile markaların ve iç mimari tasarım profesyonellerinin yaşam alanlarını yapay zeka ve dijital ikizler ile tasarlanmasını sağlıyor.

Workybe: Enerji, varlık ve ekip verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için yapay zeka destekli bir sürdürülebilirlik platformu WorkyBe, 4 binden fazla tesiste, 1GW+ yenilenebilir enerji alanında ve farklı coğrafyalarda binlerce kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılarak yıllık 198 bin ton karbon ayak izinin önlenmesini sağlıyor.

B2Metric: Yapay zeka destekli veri analitiği platformu B2Metric, telekomünikasyon, sigorta, finans, perakende, otomotiv ve diğer birçok sektörden şirketlerle iş birliği yaparak, sektöre özgü çözümler sunuyor.

Nevasoft: Girişim, tıbbi laboratuvar teknolojilerine yönelik yenilikçi tanı çözümleri için yazılım ve cihazlar geliştiren sağlık teknolojileri girişim olarak ön plana çıkıyor.

Unitoni: Üniversiteler için sosyal yaşam, akademik araçlar, özel hizmetler, aktiviteler ve eğlenceyi tek bir platformda birleştiren kapsamlı bir platformu olarak tanımlanıyor.

Sowec: Liman marina ve endüstriyel işletmeler için deniz dalgalarını yenilenebilir enerji olarak kazandıran Sowec, sürdürülebilir dönüşüme katkı sağlayan girişimi, SKDM yükümlülüklerini azaltıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.