Verilerinizi tek bir noktada toplayan CData Software, 350 milyon dolar yatırım aldı

CData Software tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 350 milyon dolar yatırım aldı. CData Software'in 350 milyon dolarlık yatırımı, ABD merkezli Warburg Pincus'un liderliğinde gerçekleşti.
Verilerinizi tek bir noktada toplayan CData Software, 350 milyon dolar yatırım aldı

Tüm verilerinizi bir noktada toplamanıza olanak sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan CData Software, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. CData Software tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 350 milyon dolar yatırım aldı.

CData Software'in 350 milyon dolarlık yatırımı, ABD merkezli Warburg Pincus'un liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Warburg Pincus haricinde ise yatırım ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Accel ve şirketin mevcut yatırımcılarından olan Updata Partners da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse CData Software, en son 2021 yılında Updata Partners liderliğinde gerçekleşen B serisi yatırım turunda 140 milyon dolar almıştı. Alınan 350 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 500 milyon doları aştı

CData Software'in güncel değerlemesi ile ilgili resmi bir bilgi paylaşılmasa da, şirkete yakın kaynaklara göre değerleme 800 milyon dolar seviyelerinde. CData Software tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, ürün geliştirme çalışmaları ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacak.

2016 yılında Amit Sharma tarafından ABD'de kurulan CData Software, veri odaklı çözümler sunuyor. Günümüzde şirketler pek çok farklı kaynak üzerinden veri elde ediyor. Bu verilerin düzenlenmesi ve tek bir noktadan yönetilmesi için şirketler için büyük bir probleme dönüşebiliyor. Tam da bu noktada devreye giren CData Software, şirketlerin farklı kaynaklardan elde ettiği verileri tek bir platform üzerinden gerçek zamanlı olarak yönetebilmelerini sağlıyor. 7 binden fazla müşterisi bulunan CData Software'in müşterileri arasında Office Depot, Holiday Inn ve FedEx gibi önemli markalar da yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.