Webrazzi Summit 2024 için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve internet konferansı olan Webrazzi Summit, 23 Ekim 2024 tarihinde, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi Summit 2024 için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve internet konferansı olan Webrazzi Summit'i 2024 yılında yeniden sizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz! 23 Ekim 2024 tarihinde, Wyndham Grand Istanbul Levent'te düzenleyeceğimiz bu etkinlikte, dijital dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getireceğiz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da inovasyon ve teknoloji meraklılarının kaçırmaması gereken bir etkinlikle karşınızda olacağız.

Webrazzi Summit 2024’te, daha önceki konferanslarımızla yolu kesişmiş katılımcıların da yakından bileceği üzere teknoloji dünyasının nabzını tutacak pek çok konu gündemimizde olacak.

Gelin, konferansımızda neler konuşacağımıza kısaca bir göz atalım.

Yapay zeka ve makine öğreniminin iş dünyası ve günlük hayat üzerindeki etkilerinden ve geleceğinden şirketlerin dijitalleşme süreçlerine ve dijital teknolojilerin sunduğu fırsatlara, finans teknolojilerinin iş dünyasındaki rolünden girişim ekosistemine, yatırımcı buluşmalarına ve başarılı girişim hikayelerine trend konular birbirinden değerli konuklarımızla masaya yatırılacak. Ayrıca teknolojinin sürdürülebilirlik üzerindeki rolü ve çevre dostu iş modelleri de Webrazzi Summit 2024'ün öne çıkan konularından olacak. 

Startup Lounge

Webrazzi Summit 2024’te ayrıca "Startup Lounge" alanında gelecek vadeden 40 girişim yer alacak. Bu alanda, yenilikçi fikirleri ve iş modelleriyle dikkat çeken girişimler, katılımcılarla buluşacak ve potansiyel yatırımcılarla tanışma fırsatı bulacaklar. Startup Lounge, dijital dünyanın geleceğini şekillendiren girişimlere destek vermek ve onları daha geniş bir kitleyle buluşturmak için önemli bir platform olarak konumlanacak.

Konferansımızda sektördeki liderler, uzman konuşmacılar ve inovasyonun öncüsü şirketler, paneller ve workshop'lar ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar. Katılımcılar, ağ kurma fırsatları yakalarken sektördeki en son trendleri ve yenilikleri yakından takip etme şansı bulacaklar.

Son 120 gün!

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda ilk tur konuşmacılarımızı duyurmuştuk. Yaklaşık 120 gün sonra teknoloji dünyasını bir araya getirecek Webrazzi Summit 2024'e katılmak ve bu eşsiz deneyimi bizimle birlikte yaşamak için erken kayıt indirimlerinden yararlanarak şimdiden yerinizi ayırtın!

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Papara  Turkcell

Altın Sponsorlar

Datadog  Paribu

Yandex

Gümüş Sponsor

Inveo Ventures

Kahve Arası Sponsoru

Mobven

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.