Coğrafi analizlere odaklanan harita oluşturma platformu: Atlas.co

Ekiplerin gerçek zamanlı bir şekilde aynı harita üzerinde çalışmasına olanak sağlayan Atlas.co, harita odaklı verilerin oldukça kolay bir şekilde görselleştirilmesini sağlıyor.
Coğrafi analizlere odaklanan harita oluşturma platformu: Atlas.co

Günlük yaşantımızın değişmez parçalarından biri haline gelen dijital haritalar, hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Bu alanda hizmet veren bir girişim olarak karşımıza çıkan Atlas.co, müşterileri için coğrafi bilgi sistemi ve harita oluşturma platformu sunuyor.

2024 yılında John Chen, Fredrik Moger, Vegard Løwe, Marius Hofgaard, Harald Tryti Rieber, Erling Olweus, André Egeli ve Jesper Paulsen tarafından kurulan Atlas.co, ekiplerin birlikte harita oluşturmalarına ve coğrafi analiz yapmalarına odaklanıyor.

Ekiplerin gerçek zamanlı bir şekilde aynı harita üzerinde çalışmasına olanak sağlayan Atlas.co, harita odaklı verilerin oldukça kolay bir şekilde görselleştirilmesini sağlıyor. Atlas.co'da harita oluşturmak için öncelikle verilerinizi platforma eklemeniz gerekiyor. Veri aktarımı için farklı dosya formatları ve uygulamaların verileri de destekleniyor.

Platform içinde sadece birkaç tıklama ile birlikte haritalarınız içinde belirli bölgeler oluşturabileceğinizi de ekleyelim. Atlas.co platformu içinde ulaşımdan en yakın lokasyonu bulmaya kadar 50'den fazla analiz seçeneği sunuluyor.

Veriler aktarıldıktan sonra ise kolay bir şekilde haritanızı oluşturabilirsiniz. Atlas.co ile birlikte hem 2 boyutlu hem de 3 boyutlu haritalar oluşturmak mümkün. Harita oluşturma süreci, tek başınıza veya bir takım olarak gerçekleştirilebiliyor.

Haritalar üzerinde gerçek zamanlı olarak düzenleme yapabildiğinizi de paylaşalım. Haritalar oluşturulduktan sonra ise 3 farklı paylaşım seçeneği kullanıcılara sunuluyor. Bu paylaşım seçenekleri ise Private, Workspace ve Public olarak karşımıza çıkıyor.

Private, adından da anlaşılabileceği üzere sadece tek bir kullanıcının haritayı görüp düzenleyebileceği bir seçenek. Workspace ise takımlar için sunulan ve takımda yer alan her kullanıcının haritayı görüp düzenlemesine olanak sağlıyor. Public seçeneğinde ise harita herkese açık olarak paylaşılabiliyor. Son olarak Atlas.co'nun 3 projeye kadar ücretsiz olarak kullanılabileceğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.