Yapay zeka destekli işe alım platformu Ashby, 30 milyon dolar yatırım aldı

Ashby'nin 30 milyon dolarlık C serisi yatırım turu, Lachy Groom liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Lachy Groom haricinde ise Elad Gil, F-Prime, Y Combinator ve şirketin mevcut yatırımcıları katıldı.
Yapay zeka destekli işe alım platformu Ashby, 30 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka destekli bir işe alım platformu olarak hizmet veren ABD merkezli Ashby, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Ashby, tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Ashby'nin 30 milyon dolarlık C serisi yatırım turu, Lachy Groom liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Lachy Groom haricinde ise Elad Gil, F-Prime, Y Combinator ve şirketin mevcut yatırımcıları katıldı. Hatırlatmak gerekirse Ashby, en son 2022 yılının Mart ayında 26,5 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 70 milyon dolara ulaştı.

Ashby tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin ürün geliştirme çalışmaları ve büyümesini hızlandırmak için kullanılacak. 

2018 yılında Abhik Pramanik ve Benjamin Encz tarafından San Francisco'da kurulan Ashby, müşterileri için işe alım odaklı bir yazılım sunuyor. Hem girişimlere hem de kurumsal şirketlere hizmet veren Ashby, sunduğu platform ile birlikte müşterilerinin hızlı ve kolay bir şekilde işe alımlar yapmalarına odaklanıyor. 1300'den fazla marka tarafından kullanılan Ashby'nin müşterileri arasında ise Quora, Ironclad, Vanta, Reddit ve Lemonade gibi önemli şirketler de yer alıyor.

Ashby'nin sunduğu platform, yapay zeka desteği sayesinde işe alım süreçlerindeki tekrar eden işlemleri otomatikleştiriyor. Girişimin hızlı bir şekilde büyüdüğünü de paylaşalım. Ashby, tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, 2022 yılından bu yana gelirlerini 6 kat arttırdı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.