SPONSORLU

Cengiz Bayrak ile paya dayalı kitle fonlama platformu Fontr'yi konuştuk

Forte Yönetim Kurulu Üyesi ve Fontr kurucusu Hasan Cengiz Bayrak ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Forte hem de Fontr'nin tüm detaylarını konuştuk.

Sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet gösteren Ankara merkezli bir şirket olan Forte, 2023 yılında paya dayalı kitle fonlama platformu olan Fontr ile karşımıza çıktı. Forte Yönetim Kurulu Üyesi ve Fontr kurucusu Hasan Cengiz Bayrak ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Forte hem de Fontr'nin tüm detaylarını konuştuk.

2023 yılında Forte'nin halka arz gerçekleştirdiğini belirten Hasan Cengiz Bayrak, halka arz sürecinde kitlesel fonlama ile ilgili mevzuatlara da hakim olduklarını aktardı. Bayrak, bu sürecin ardından ise Fontr adı altında bir kitlesel fonlama platformu kurmaya karar verdiklerini paylaştı.

Girişimcilerin paraya ulaşma noktasında zorlandıklarını da sözlerine ekleyen Bayrak, Fontr'nin sosyal sorumluluk tarafının Türkiye'deki genç girişimcilere fon sağlamak olduğunu da belirtti. Bayrak tarafından paylaşılan bilgilere göre Forte, kurduğu GSYF ile savunma lojistiği, donanım tabanlı alanlar ve tarım teknolojisi konusunda hizmet sağlayan girişimlere yatırımlar yapmayı hedefliyor.

Forte'yi daha fazla iştiraki olan bir holding firması haline getirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Bayrak, Forte olarak yatırım yaptıkları girişimlerin büyüme süreçlerine, yurt dışına açılmalarına ve yeni pazarla ulaşmalarına da destek sağlayacaklarını paylaştı. Forte ve Fontr ile ilgili tüm detayları Hasan Cengiz Bayrak ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.