Webrazzi etkinliklerinin indirimli biletleri için son 5 gün!

2024'teki tüm Webrazzi etkinliklerinin süper erken kayıt indirimli biletleri için son gün 31 Mart. Yani 1 Nisan ile birlikte bilet fiyatlarında artış olacak. 
Webrazzi etkinliklerinin indirimli biletleri için son 5 gün!

Webrazzi'nin 2024'teki ilk etkinliği Webrazzi XYZ'yi geride bıraktık ama yolumuz hala uzun. Bu süre zarfında New HR Summit, Webrazzi Summit ve Webrazzi Fintech bizleri bekliyor olacak. 2024'teki tüm etkinliklerimizin süper erken kayıt indirimli biletleri için son gün ise 31 Mart. Yani 1 Nisan ile birlikte bilet fiyatlarında artış olacak. 

Gelin, tüm etkinliklerimizde neler konuşacağımıza ve yeni fiyatlara hep birlikte göz atalım.

New HR Summit: 25 Eylül

25 Eylül'de gerçekleşecek New HR Summit ile Crenvo İK, değişen ve radikalleşen İnsan Kaynakları’nın lokal ve küresel çaptaki profesyonellerine, deneyimlerini paylaşmaları adına eşsiz bir sahne sunarken; katılımcılar için de çok değerli bir networking imkanı sağlayacak.

New HR Summit'in yeni dönem bilet fiyatı ise 17.500TL + KDV olacak. Şu anda devam eden süper erken kayıt indiriminde yararlanmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Webrazzi Summit: 23 Ekim

23 Ekim'de gerçekleşecek Webrazzi Summit'te, her yıl olduğu gibi birbirinden önemli yerli/yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağız. Tercihini online katılımdan yana kullanan katılımcılarımız fiziksel olarak etkinlik alanında bulunan katılımcılarımız gibi tüm oturumlara erişecekler.

Webrazzi Summit'in yeni dönem bilet fiyatı 20.000TL + KDV olacak. Şu anda devam eden süper erken kayıt indiriminde yararlanmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Webrazzi Fintech: 11 Aralık

Bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği 11 Aralık'ta Webrazzi Fintech'te sektörün önde gelen isimleri tarafından konuşulacak. Günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu, regtech ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile masaya yatıracağız.

Webrazzi Fintech'in yeni dönem bilet fiyatı ise 17.500TL + KDV olacak. Şu anda devam eden süper erken kayıt indiriminde yararlanmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Etkinliklerimizde görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.