Yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme uygulaması: Photify AI

Photify AI ile kullanıcılar, tek bir selfie ile yüzlerce farklı stil oluşturabiliyor.
Yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme uygulaması: Photify AI

Günümüzde selfie çekmek, iletişim ve kişisel ifade için güçlü bir araç haline geldi. Bu sayede insanlar, anlık olarak kendilerini belgeleyerek duygularını ve deneyimlerini paylaşma imkanı buluyorlar. Selfie, sadece kişinin o anki ruh halini veya bulunduğu yeri göstermekle kalmıyor. Aynı zamanda anıları ölümsüzleştiren bir görsel olarak da öne çıkıyor. Sosyal medya platformlarında paylaşılan selfie'ler, insanların birbirleriyle bağlantı kurmasına ve topluluklar oluşturmasına olanak sağlıyor.

Bu kapsamda fotoğraf düzenleme uygulaması Photify AI da selfie trendine katkı sağlıyor. Uygulama, kullanıcıların tek bir selfie ile saniyeler içinde farklı stillerde yüzlerce fotoğraf elde etmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, saç stilleri, cinsiyet değiştirme, cilt tonu ayarlamaları gibi detaylı düzenleme seçeneklerini kolayca kullanarak kendi tarzlarını oluşturabiliyorlar. Platform bunu yaparken yapay zekadan yararlanıyor. Uygulamanın, 2021 yılında Artem Rodichev tarafından hayata geçirilen Ex-human tarafından geliştirildiğini de belirtelim.

Photify AI'ın sunduğu özellikler

Ayrıca Photify AI kullanıcılarına popüler karakterlerin giyim tarzlarını deneme ve farklı moda trendlerini keşfetme imkanı sunuyor. Uygulama, farklı senaryolar ve mekanlar içinde fotoğraflarını düzenleyerek kişiselleştirmelerine olanak sağlıyor. Bu özellik, kullanıcıların yaratıcılığını artırarak fotoğraf düzenleme deneyimini daha da ilginç hale getiriyor. Kullanıcılar, istedikleri tarzı seçerek kendilerini en iyi şekilde ifade edebiliyorlar. Ayrıca, farklı senaryolar ve mekanlar içinde fotoğraflarını düzenleyerek çeşitli hikayeler anlatma veya farklı atmosferlerde kendilerini görebiliyorlar.

Photify AI'da ilk 20 token ücretsiz

Uygulamayı indirdikten sonra, kullanıcılar için ilk 20 token ücretsiz olarak sunuluyor. Daha fazla token almak isteyen kullanıcılar için farklı fiyat seçenekleri bulunuyor. Örneğin, 50 token için 354,99 TL, 200 token için 709,99 TL ve limitsiz token için ise 1.799,99 TL ödeme yapılması gerekiyor. Bu tokenler, kullanıcıların uygulamadaki ek özelliklere veya hizmetlere erişim sağlamak için kullanılabiliyor.

Photify AI'ı buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.