SPONSORLU

Veriye Dayalı Kararlar: Uygulamalı İnsan Kaynakları Eğitimi ve Analitik Beceriler

Hazırladığımız uygulamalı eğitimde, güncel küresel eğilimlere odaklanarak İnsan Kaynakları alanındaki sorunlara Power BI kullanarak interaktif çözümler sunacağız.
Veriye Dayalı Kararlar: Uygulamalı İnsan Kaynakları Eğitimi ve Analitik Beceriler

Yeni gücün “veri” olduğu günümüzde, veri bazlı karar vermek ve stratejileri bu şekilde belirlemek iş dünyasının olmazsa olmazlarından. Bu yeni dönem, veri ve insanın birleştiği faz olarak görünmekle beraber, İnsan Kaynakları profesyonellerine daha önce adı konulmamış yeni roller de getirecek bir vizyon olarak karşımıza çıkıyor. Bu vizyonun gerçekleşmesinde etkin ve yetkin İnsan Kaynakları uzmanlarına olan ihtiyaç her zamankinden daha fazla olacak.

Bu bağlamda hazırladığımız uygulamalı eğitimde sadece teorik bilgi sunmakla kalmayacak; aynı zamanda güncel küresel eğilimlere odaklanarak İnsan Kaynakları alanındaki sorunlara Power BI kullanarak interaktif çözümler sunacağız Ayrıca, konunun uzmanları da deneyim ve bilgilerini paylaşmak üzere eğitimde konuk olarak yer alacaklar.

Bu 2 günlük eğitim sonunda, İK Analitiği alanındaki temel becerilere sahip olacak, İnsan Kaynakları süreçlerini dijitalleşen iş dünyasına uygun şekilde veri odaklı analiz etme ve yönetme yeteneğinizi geliştirecek, iş süreçlerinizi optimize etme yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız.

Peopleoma kurucusu Mustafa İçer liderliğinde ve Softtech Raporlama ve Veri Uzmanı Tuna Gürdal’ın kıymetli desteği ile ilerleyecek olan eğitimde, ayrıca kuracağımız canlı bağlantılar ile birbirinden değerli konuk konuşmacılarımızdan deneyimlerini dinleyecek ve kendilerine sorularınızı yöneltebileceksiniz.

Konuklarımız:

Stratejik İK Analitiği Projesi Yaşam Döngüsü

Reskill ve Upskill Projesini Hayata Geçirmek

Veriyi Okumak, Anlamlandırmak ve Hikayeleştirerek Anlatmak, Aksiyona Çevirmek

Konferans niteliğindeki bu eğitim için lütfen bizimle iletişime geçin, 21-22 Şubat tarihlerinde ajandanızda yer açmanızı önerir kontenjanımızın sınırlı olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.