Dijital varlık ticaretine odaklanan Flowdesk, 50 milyon dolar yatırım aldı

Flowdesk, B serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Flowdesk'in 50 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Cathay Innovation liderliğinde gerçekleşti.
Dijital varlık ticaretine odaklanan Flowdesk, 50 milyon dolar yatırım aldı

Dijital varlıklara odaklanan Fransa merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Flowdesk, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Flowdesk tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı. Flowdesk'in 50 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Cathay Innovation liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Cathay Innovation haricinde ise Cathay Ledger Fund, Eurazeo, ISAI, Speedinvest, BPI ve kripto dünyasının en önemli markaları arasında yer alan Ripple da katıldı. Hatırlatmak gerekirse Flowdesk, 2022 yılının Haziran ayında Aglaé Ventures ve Eurazeo'nun liderliğinde 30 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 50 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte girişimin bugüne kadar aldığı toplam yatırım da 80 milyon dolara ulaştı.

Flowdesk tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin Singapur ve ABD'de dijital varlık ticareti lisanslarını alması için kullanılacak. 2020 yılında Balthazar Giraux, Guilhem Chaumont ve Paul Bugnot tarafından Paris'te kurulan Flowdesk, Web3 şirketleri için piyasa oluşturma hizmetleri ve ticaret altyapıları sunuyor.

Girişim, MMaaS, Over-the-Counter trading (OTC ticareti) hizmeti ve varlık yönetimine odaklanıyor. OTC ticareti, üçüncü bir tarafın katılımı olmadan alıcı ve satıcı arasındaki finansal işlemlere izin veren bir ticaret şekli olarak ön plana çıkıyor. Flowdesk, kullanıcıları için Market Making as a Service (MMaaS) altyapısı da sunuyor. Bu altyapı sayesinde kripto projeleri, borsalar ve kurumların kendi likiditelerini yönetebilmeleri hedefleniyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.