Bundle'dan yapay zeka ile içerik özetleme özelliği: Bundle AI Summary

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, istedikleri içeriği yapay zekâ ile anında özetleyebilecek. 
Bundle'dan yapay zeka ile içerik özetleme özelliği: Bundle AI Summary

Haber platformu Bundle, yapay zeka Bundle AI'ı Eylül ayında tanıtmıştı. Şirket, şimdi de Bundle AI ile içerik özetleme özelliğini kullanıcıların ilgisine sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, istediği içeriği yapay zekâ ile anında özetleyebilecek. 

Üretimsel yapay zekâ özelliği: Bundle AI

Gündemi Bundle’dan takip eden kullanıcılar da 30'dan fazla kategoride 100'lerce farklı kaynak seçimiyle akış sayfalarında her gün sayısız gelişmeyle karşılaşıyor. Bundle'ın üretimsel yapay zekâ özelliği Bundle AI ise haber akışını her bir kullanıcı için özel olarak yaratırken, tık tuzağı başlıkları ortadan kaldırıyor, interaktif içerikler sayesinde kullanıcıların merak ettikleri her soruyu yorulmadan yanıtlıyor. 

Bundle AI Summary özelliğinin detayları 

Bundle AI, Bundle AI Summary özelliği sayesinde kullanıcıların dilediği haberi tek dokunuşla özetlerken, içerikte yer alan en önemli noktaları anında tespit ederek birkaç kısa maddede sıralıyor. Böylece okuyucular, Bundle AI ile özetledikleri içeriklerdeki satır başlarını ve kilit noktaları saniyeler içinde görebiliyor ve içeriğin ayrıntıları arasında kaybolmaktan kurtuluyor.

Özellik aynı zamanda okurların, uzun bir içeriğin ilgi çekici olup olmadığını anlamasını da kolaylaştırıyor. Bundle AI Summary özelliğinin ilk etapta iOS kullanıcıları için sunulduğunu da ekleyelim. Özelliğin, yakın zamanda Android kullanıcıları için sunulması da bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.