SPONSORLU

Herkese Migros’tan Söyletecek Kampanya!

Migros eğlenceli görsel dünyası ve zihninizde dönüp duracak müziği ile “Migros’tan Söyle!” kampanyasını hayata geçirdi!
Herkese Migros’tan Söyletecek Kampanya!

Kampanya, market alışverişinden yemeğe, elektronikten kozmetiğe; bir evin tüm ihtiyaçlarının tek bir uygulamadan halledilebileceğini ve Migros uygulamasının farklı çözümleriyle kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırdığını anlatıyor. Reklam filminde izleyicilere, Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Yemek, Tazedirekt, Macroonline, Migros Ekstra ve Mion markalarının hepsine Migros uygulamasından ulaşabilecekleri mesajı verilirken, alt metinde ise “herkese ve her eve yalnızca Migros uygulamasının yeter!” mesajı keyifli bir şekilde izleyiciye geçiyor.

Günümüzde, online alışverişlerde ‘sipariş vermek’ söyleminin yerini alan ve günümüzde bir jargona dönüşen “söylemek” kelimesi, hem kampanya sloganında hem reklam müziğinin merkezinde yer alıyor!

Böylece tüketicilere “Sevdiğin her şeyi Migros’tan Söyle!” mesajını veriyor, Rafineri imzalı kampanyada reklam müziği Tesher’ın milyarlarca dinlenen “Jalebi Baby” şarkısını yeniden yorumlayan DCMP Composing Studio’ya ait. Kampanyanın yönetmen koltuğunda ise Fatih Kızılgök oturuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.